coverphoto
Neaktivní

danule_bobule

Daniela Kočí  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Zdravím všechny! Až na vás někdy padne stín, tak otočte hlavu ke slunci a vězte, že... ..."Nikdy není nic definitivní a to je dobře. Kdykoli v životě můžeme změnit místo svého působení, prostředí, profesi i vlastní cíle. Jediné, co k tomu potřebujeme, je svoboda, zdraví a troška odvahy zariskovat." [Jiří Kolbaba, fotograf a cestovatel] ... a taky JUST KEEP SMILING! Danule
zaregistrovala se 5. říj 2011
bydlí v městě Olomouc
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
64 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (47)
Kolekce
  • knihovna
  • kuchyň
  • Dobré nápady
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Moji milí, vaše realizace a nápady jsou mi velkou inspirací, nicméně jsem se právě dostala do bodu nula. Marně se snažím navrhnout si šatnu a vůbec nevím odkud začít (prošla jsem inspirace na střeše a snad na celém internetu). Jak mají být police hluboké, jak vysoké, jak uspořádané. Sice jsem si ještě nenapsala, co všechno chci do šatny nacpat, ale obávám se , že mi to stejně nepomůže. Jakou máte šatnu vy?

  • Magická adresa
    PRO
    Šatnu si dělejte vzdušnou. Nedělejte si tam skříně, budete trpět vy i prádlo. Dle mého názoru je nejlepší použít některý z drátěných programů.
    • jana.rcetak u nás dělal šatnu manža sám na míru....Jen posuvné dveře máme od firmy.. Moc velká není, ale jsem maximálně spokojená. máme jen police a pak 4 tyče na ramínka + 1 úzkou na dlouhé kabáty a šaty 😉
      • danule_bobule
        AUTOR
        @miloslavcermak  jsem pro, jen jak to uspořádat?asi bych potřebovala nakouknout k někomu do alba...prostě nevím kolik regálů na složené věci, kolik věšáků, tím myslím tyč na ramínka i třeba výsuv na kalhoty atd, no prostě jsem v koncích, mám nějakou malůvku v hlavě, ale nechce přeskočit na papír a tenhle stav už trvá dlouho a já už ten problém potřebuju vyřešit.
        • danule_bobule
          AUTOR
          @jana.rce  v albu asi nemáš foto,že?
          • jana.rce@danule_bobule  to bohužel nemám. Je tak malá, že se to ani nedá pořádně vyfotit 🙂 Máme jí do L a nad posuvnými dveřmi máme police do U, takže prostoru dost 😉 A naštěstí má manža představivost, takže to vše nakreslil a pak i zrealizoval sám🙂
            • danule_bobule
              AUTOR
              @jana.rce  šikovný manžel🙂 a jakou máte hloubku polic a jak vysoko nad sebou?
              • Magická adresa
                PRO
                Jiný stav je u mužů a jiný u žen. Většinou to je tak, že 2/3 šatny mají ženy a muž má pár regálků. 🙂 Spočítejte si kolik chcete umístit ramínek a na jedno ramínko počítejte prostor 50 mm. Dá vám to kolik potřebujete délku tyčí. Pak je třeba si uvědomit jak vám vyhovuje uspořádání teď ve skříni. Kolik máte jakých komínků a jak máte oděvy uspořádány. Každý má jiný styl a každému vyhovuje něco jiného. Dělejte si to pro vás. Také si zvažte kolik budete chtít výsuvných boxů. Sem se dává především spodní prádlo a ponožky atd. No a když si toto vše dáte dohromady musíte mít už jasnou představu co v šatně potřebujete. Teď si jen vyberte systém podle vašeho prostoru. Dolu a do středu si umístíte věci, které používáte. Do horních míst šatny umisťujte věci, které používáte méně. Snad jsem vám pomohl.
                • danule_bobule
                  AUTOR
                  @miloslavcermak  Díky moc, pomohl. Bohužel stávající systém žádný, v podnájmu jsme měli vestavěnou skříň a to je už víc než dva roky od té doby žijeme víceméně v krabicích.
                  • Magická adresa
                    PRO
                    Nedávno jsem viděl sestavený drátěný program na šatnu z OBI. Měli tam police a závěsné tyče pod tím. Pěkně to vypadalo.
                    • jostrih@danule_bobule  Skus sa pozriet na PAX system od IKEA. Mame momentalne 3 skrine od nich a budeme uricte dokupovat dalsie. Vyhodou je, ze mozes priebezne dokupovat policky, vysuvy a tyce podla toho ako ti to vyhovuje. A maju aj planovac 😉
                      • stratfordšatnu jsme si dělali samy až na posuvné dveře, foto v albu, vyhovuje maximálně
                        • petrasafrmy máme šatnu 8m2, takže klasická míastnost, po dvou delších stranách budou police, uprostřed ulička 100 cm. Chtěla jsem police i se zády, takže to budou klasika skříně, jen bez dveří. Jedna strana polic budou hloubka 55 cm, druhá strana polic budou hloubka 45 cm. Na té hlubší budeme dávat veškeré oblečení složené do polic, při zemi budou šuplíky na lůžkoviny, ručníky, bude tam 120 cm tyč na kabáty a bundy, nahoře široké police případně na sportovní tašku atd. Na mělké straně budou šuplíky na ponožky, spodní prádlo - zvlášť já a zvlášť manžel, bude tam výsuv na kalhoty, vestavěný koš na prádlo. Bohužel realizaci ještě nemám.
                          • bublina88já bych akorát nevolila drátěný šuplíky. Vadí mi jak to prádlo leze dírkama 😉
                            • danule_bobule
                              AUTOR
                              @petrasafr  díky za inspiraci
                              • danule_bobule
                                AUTOR
                                @bublina88  já asi taky všechny ne, ale některé jo, to se ještě uvidí