coverphoto
Aktivní

dorabell

Jitka  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. lis 2011
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Stavím důmVěnujiDIY
Sledované fotoblogy (65)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Krásnou neděli přeji, je tu prosím někdo, kdo má kuchyň v matu z IKEA Voxtorp? Teď mám lesk a budeme měnit dvířka....nemůžu se rozhodnout,zda mat nebo lesk ☺️ teď si nemůžu ten mat ani jít okouknout 🙈🙈🙈

  • Martina WolfováJá jsem se byla v ikea na dvířka dívat a mat byl na prvni pohled od lidí víc ohmatany. I kdyz zrovna Voxtorp byl asi méně, nez ty levnější varianty, on je, myslim, takový hrubší na dotyk. U lesku mi zas vadilo, jak na hranach končí ta folie a drží se tam případná špína.
    • logginnDobrý den, vyfotím vám. Tehdy jsme se strašně dlouho přímo na místě rozhodovali, jestli mat nebo lesk a zvítězila praktická stránka věci - finance, proto jsme vzali levnější mat. Prodejce nám tehdy opravdu říkal, že paradoxně je na tom matu víc vše vidět než na lesku, srovnání nemám, ale můžu potvrdit, že to lehce chytá nečistoty, jenže nám na linku hopskají kočky, takže je to u nás logicky více specifické. Co se týče běžného provozu, tak nějaké větší zanášení nepozoruji. Odkud jste? Máme myslím nějaký zbyteček od šuplíku, mohla bych vám ho eventuelně zaslat s tím, že by jste ho potom vrátili, možná se nám bude ještě někdy hodit 🙂 napište mi případně prosím do zprávy.
      • lilecekja mam 8 rokov bielu lesklu z ikea a som velmi spokojna. Teraz do domu chcem bielu matnu, myslela som tiez ze zoberieme z ikea ale ta kvalita ma veru nepresvedcila. Pojdeme teda cestou stolara a povrch od eggeru perfect sence matt. Viacere damy tu na streche si pochvaluju tento material
        • logginnPosílám slíbené foto - za umělého i denního světla. Bohužel máme kuchyni v temném koutě, takže se mi nepodaří vyfotit na sluníčku.
        • logginnNejde mi dát ke komentáři více fotek, zbytek vám pošlu do zprávy i s reakcí.