coverphoto
Neaktivní

ivetkaahonzik

Iveta
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. zář 2014
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
59 příspěvků ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (59)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Zimní zahrada ❤️
Prosím pěkně o Vaše zkušenosti.
Dali jste do zimní zahrady podlahové topení?
Ano, či ne?
Mám vizi propojeni s obývákem a používat co nejlépe v průběhu celého roku.
Děkuji za Vaše postřehy

  • jarin1Pokud bude dobře zaizolovaná tak proč ne, pokud to chcete takto využívat a mít tam přijatelnou teplotu tak to lze. Jen musí být v podlahovém systému nemrznoucí směs protože pokud by jste přestali topit tak by hrozilo zamrznutí vody a následné škody si už domyslíte. Ještě je třeba zvážit to že to budete temperovat v zimě pořád takže bude zvýšená spotřeba což záleží na jaký zdroj topení to bude napojené a je s tím třeba počítat. Pokud bude zahrada komplet prosklená a budou použity kvalitní trojskla či i dvojskla tak to bude prakticky jako další místnost v domě.
    • ivetkaahonzik
      AUTOR
      @jarin1  děkuji za odpověď. A standartně to mají lidi asi bez podlahovky a spíše využívají sezóně, jaro až podzim že?
      • gujdovkaMy máme zimní zahradu a bez podlahového topení. My přes zimu temperujeme a máme ji prosklenou. Pokud pořádáme akcičky, tak si přitopíme elektrickým přímotopem a je to super. Dodělávali jsme si ji až po deseti letech co jsme postavili dům a máme ji propojenou s obývacím pokojem, ale bohužel se schodem, což se nedalo jinak udělat. Každopádně doporučuji a můžete se podívat do alba a určitě tady budou i další a lepší.
        • jarin1@ivetkaahonzik  Netuším ale myslím si ze ano a přitápí jiným zdrojem ale to si musíte zvážit samy co je pro vas výhodné.