coverphoto
Neaktivní

Jana Mitacová

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. čvc 2012
bydlí v městě Praha
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
15 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (191)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Má někdo prosím akrylátovou bílou fasádu? Máme ji ve standartu od firmy co nám staví dům a až nyní mi bylo řečeno, že bylo lepší si připlatit alespoň za silikonovou. Je opravdu ta bílá po chvilce tak špinavá, náchylná na plísně a mech a nejde to téměř ničím odstranit?

  • Dekorační omítky a stěrky/ benátský štuk
    PRO
    silikonová je určite lepšia voľba. akrylátová je lacnejšia a na plesne náchylnejšia.
    • infaryJestli silikon nebo akrylát neporadím. Ale světlé jsou brzy špinavé. Taky hodně záleží na tom, jestli už je kolem vás třeba postaveno, nebo hrozí další stavby a terénní úpravy. Sousedé měli postaveno dřív, nemají bílou ale nějakou smetanovou a špinavou ji mají už docela dost.
      • ajka85my teda máme už 13.rokem akrylátovou, sice ne bílou, ale světle béžovou a špína ani mech na ní není... dokonce jsme i říkali, že jsme za ni rádi, oproti sousedům, co mají natahovanou, že můžeme kdykoliv celý dům přetřít do jiného odstínu bez větších výdajů peněz 🙂
        • Dekorační omítky a stěrky/ benátský štuk
          PRO
          nam sa nepodarilo so stavbou dohodnut, aby nam dali lepsiu farbu, mame preto akryl svetly (skoro biely) a je po 2 rokoch hrozny... byvame blizko pola, takze je vidiet pel a prach tiez, kedze sa okolo domu este pracovalo na pozemku a okolitych stavbach...
          • Jana Mitacová
            AUTOR
            Tak bohuzel i u nas bude akryl, v tuto chvili se nelze uz s firmou domluvit na jine variante 😔. Tak uvidime, snad alespon vapkou to pujde pripadne umyt.