coverphoto
Neaktivní

jane_n

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. lis 2014
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
66 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (37)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Jen dotaz týkající se vašich zkušeností se stavební firmou. Děláme rekonstrukci domu. Kolem domu je na více místech neustále buď materiál nebo předměty z domu, které jsou na vyhození. Na první pohled velký nepořádek. Také garáž je plná různého materiálu. Teď jsme zjistili, že na pozemku jsou i věci, které nám nepatří. Nejspíš odpad odjinud (stará lednice, kamna, trubky, okno). Manžela už to naštvalo, že si u nás dělají skladiště. Máme vytýkat? Když manžel v...

  • sevcikomMě by to vadilo a cizí bordel bych tam nesnesla...
    • ozzy77no koukám, že sis vzala z adminky priklad a zakladas duplicitní stejne téma, jak do fotoblogů tak i sem, no nic.
      Já to mel na stavbe taky trochu jinak nez se pise výš.
      Já si bordel likvidoval sám. Nechtel jsem aby firma, kterou platim, platil za neco co muzu udelat sam. Nakonec jsem to spocital a odvoz bordelu mi zabral cca týden po 6ti hodinách. Na firmě jsem nechal jenom odvoz vetsich veci, na které jsem nemel vozík. A to odvezli za sobotni dopoledne.
      Takže každý si dokaze spocitat, kolik by to asi mohlo byt v penezich.
      No moc nechapu tu logiku, proc by meli prevazet od nekoho bordel k vam a pak zase jinam, nebo ho pak stejne likvidovat, smysl mi to moc nedava, ale deji se ruzne veci.
      Kazdopadne se ztototnuju s nazorem ze moje stavba, muj bordel a nic vic. Takze je dobre je na to upozornit a nejlepe to mit smluvne.

      • baru9reko před 10 lety, binec byl velký, ale čas od času to uklidili a odvezli. byl jen můj binec.. Nakonec uklidili vcelku uspokojivě. Asi bych řešila proč mám kolem cizí návoz.