Komerční odkazy na konkrétní produkty ve fóru

Všimla jsem si, že se ve fóru mnohokrát objevují označené takové příspěvky, které svým obsahem nejsou v rozporu s pravidly stránek. Jedná se o příspěvky komerčního charakteru s odkazem na konkrétní produkt, které vkládají běžní uživatelé, ne Profesionálové.
Příspěvky, které odkazují svou www adresou na konkrétní produkt, jsou v pořádku zejména z toho důvodu, že se drží tématu o kterém diskuze, či otázka je. 

Podívejte se na tento příklad:

  • Téma: Chtěl bych do svého světlého obýváku umístit zajímavý obraz. Jaké by mohl mít barvy a co by na něm mohlo být vyobrazeno?

K této otázce může kdokoli vložit link na konkrétní produkt obrazu, kterým chce takto pomoci uživateli a navrhovaný obraz mu doporučit. Při odkazu JEN na webovou stránku ( www-obrazyrychle.cz), což je již kontaktní údaj firmy, vzniká podezření z nepřímé reklamy na danou firmu a taktéž samotný link už nemá přidanou hodnotu pro dané téma. Takový odkaz označujte přes vykričník jako "Nevkládej kontaktní údaje firem".


V případě, že chcete uživateli pomoci a chcete vkládat www linky, měli byste si dát tu práci a najít požadovaný obraz na stránkách obchodu. V tu chvíli vidíme, že má příspěvek přidanou hodnotu a uživateli má pomoci. Nemluvě o tom, že máte možnost vkládat obrázky ke svým příspěvkům ve fóru. Právě z toho důvodu není kolikrát ani potřeba vkládat www linky. Takový obrázek má nakonec i daleko větší přidanou hodnotu v porovnání s www odkazem. 

Pomoc = odkaz na konkrétní produkt firmy = konrétní obrázek (v tom nejlepším případě).

Mějte se fajn :)

Jennyska 
Asmira Team