coverphoto
Neaktivní

jenye

  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. zář 2011
bydlí v městě Praha
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
29 příspěvků ve fotoblozích
264 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (22)
Kolekce
  • Inspirace
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Chtěla bych se zeptat těch z Vás, co máte nekrytou terasu a k zastínění používáte jen slunečník, jak jste s tímto řešení spokojení. My máme terasu cca 6x6 m bez ničeho a orientovanou na J/Z, takže nutně potřebuji vyřešit stínění. Pevné konstrukce se mi moc nelíbí, takže se nejvíc přikláním k tomu slunečníku. Chtěla bych ale nějaký pořádný, bytelný, polohovatelný, ale aby nestál 50 tis. Můžete někdo doporučit, co máte a s čím jste spokojení?...

  • candatMy čekáme už rok na pergolu, teď už máme konečně dřevo, tak snad už se dočkáme. Ale jinak mám obyč slunečník z Lidlu. Jako mě to stačí. Ale člověk je omezen deštěm, větrem. Manžel se nemůže dočkat, až bude hotovo. A co třeba markýza, ta se ti taky nelíbí?
    • sevcikomMáme velikostně stejně terasu a používáme slunečník jak bývá v hospodách, pevný, vydrží všechno a velikostně super asi 3x3m.
      • qesziVe "starém" domě máme terasu na JZ, máme velký slunečník, ale sedět se tam odpoledne prostě nedá, je to peklo 😔
        • ozzy77Jako nouzové řešení OK, mám jakysi noname za 5tis a OK, ale jak,ile foukne je to nepříjemné.
          • jenye
            AUTOR
            Děkuji všem za reakce. Vím, že to není optimální, ale do budoucna plánujeme ještě letní kuchyň a ta by byla zastřešená a orientovaná J/V. Takže si myslím, že v létě by se primárně sedělo tam, ale to zatím není na pořadu dne. No asi zkusíme ten slunečník a pak se uvidí. Ještě se i líbí takové ty trojúhleníkové plachty, ty by šly namontovat i na fasádu, ale nevím, jestli to není vlastně podobné jako ten slunečník.
            • 2olives@jenye  máme asi 4 m x 4 m je skvělý, dá se různě točit a naklánět. Měl by odolat větru 130 km. I když trochu foukalo, tak jsem ho naklopila a super, ale je to přesně ten, který stojí přes 50 tis. Kč, jen byl poslední výběhový, tak jsem ho koupila za velmi dobrou cenu. Za 50 tis. bych ho nekoupila. A taky zvažuji, zda pergolu ano nebo ne. Ono před deštěm ten slunečník už úplně nepomůže, ale opravdu jsem z něj nadšená. 🙂 Většinou nemám na takové akce štěstí, ale povedlo se. 🙂
              • jenye
                AUTOR
                @2olives  Tak to jsi měla štěstí 🙂 Mohla bych se zeptat, jakou značku máte a třeba i fotku, jak to v reálu vypadá, takto velký slunečník? Moc děkuji.