coverphoto
Neaktivní

jkjkj

jkjkj
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. dub 2017
Info o bydlení
Stav   Zařizuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
65 příspěvků ve fotoblozích
170 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (32)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobry den, mam vybrany nabytek na bonami, nevite, zda chystaji slevy na Dny marianne a vyplati se cekat? V kuponech nejsou uvedeni, ale nektere eshopy davaji slevy dodatecne. Diky

  • 2olivesPokud tam nejsou uvedení, tak nevadí, stále je šance. 🙂 Spousta eshopů, které se této akce zúčastňovaly, tak dávají slevu v tom období a některé dokonce od pondělí v tom týdnu.
    • jkjkj
      AUTOR
      @2olives  dekuji, ja vim ze hodne eshopu davaji slevu, ale nemuzu si vzpomenout, zda minuly rok sleva byla.
      • dolveDoporučuji pořádně sledovat jejich ceny. Již několikrát se mi stalo, že uvedená "sleva" slevou nebyla... jen bylo pár týdnů předem zdraženo a zlevněno zpět na původní cenu...
        • 2olives@dolve  já si uvědomuji, že to je pravda. Navíc pokud je o Bonami, tak vlastně často to samé googlím, abych zjistila, že i se slevou je to třeba stejně drahé jak jinde bez slevy.
          Teď to není o Bonami, ale o tom, že sleva. Včera jsem googlila polohovací křesla. Vyjela mi nabídka, že 50% sleva v jednom obchodě. Už podle obrázku se mi zdálo divné, že by to tolik původně stálo. Tak jsem si to vygooglila a v jiném obchodě to byla normální cena a navíc ten obchod je také v akci s MB, takže se to dá nakonec koupit levněji. Jinak i na akci MB doporučuji už teď si hodit printscreeny se stávajícími cenami.
          JInak podobnou zkušenost jsem už před lety udělala s Bellarose. Vygooglila jsem to a zjistila, že s 20% je to stejná cena jako jinde před slevou. Prostě ceny si vždy kontroluji a dávám si pozor na slova sleva a akce.