coverphoto
Neaktivní

karolina2001

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. bře 2023
bydlí v městě Praha
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den,

máme problém s rozdělením pozemku. Cely pozemek 529/1 a objekt 527 patří mým prarodičům, kteří jej chtějí rozdělit a část napsat na mě. Zaslala jsem tedy můj návrh na rozdělení na odbor výstavby. Paní nám ale napsala, že příjezdová cesta B musí být široká 8m a musí být veřejná. Cesta pouze k hranici pozemku A by měla být kolem 50m. C je 2m vzdálenost od již postavené budovy od nové pozemku (to mi...

  • marta_kovarMy teda máme cestu širokou na minimum. Myslím že něco okolo 3 metrů. Ale my jsme dole již měli připojený asfalt k pozemku. Tak možná proto jsme nemuseli mít cestu “veřejnou” a takhle širokou. Ale zkusila bych se zeptat projektanta, ten za nás všechno řešil i co se týká cesty. Žádný problém nikdy nebyl. Cestu máme asi 140 metrů od silnice. Zkolaudováno bez problémů.
    • karolina2001
      AUTOR
      Dobrý den,
      paní z úřadu si nic neověřila a myslela, že B je obce. Takže vyřešeno.
      Na začátku části B je brána a od obce je zde udělaný přes chodnic vjezd/sjezd. Takže napojení na komunikaci zde je.
      Dům budeme mít cca 64m od veřejné komunikace. Museli jste udělat zpevněnoz cestu a na konci obraciště?
      Dle zákona, pokud je stavba od veřejné komunikace dále než 50m tak musí být zpevněná a na konci obcaciště.
      Moc Vám děkuji.
      • marta_kovar@karolina2001  Tak teď už to dává logiku. ☺️ Skvěle, že to dopadlo nakonec dobře. Jelikož máme jakoby 3 parcely nad sebou. A dole je dvůr, vešli jsme se do tohoto limitu. Dům ale máme kvůli tomu hned na spodní hranici pozemku. Ale jinak točna musí být. A myslím, že to je 10x10 metrů. Ale nechci lhát.
        • karolina2001
          AUTOR
          Taky jsem moc ráda😊tak to jo.
          Ano, ano 10x10 když to bude do T a jinak 20x20 když jako místo na otočení, což je šílené 😅 ale dá se na to udělat výjimka, tak uvidíme 😊
          • marta_kovar@karolina2001  tak ať veškerá stavba pokračuje bez větších potíží! ☺️ Občas je to na nervy ale stojí to za to..