coverphoto
Neaktivní

marfrankova

Martina
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. dub 2013
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
86 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, prosím o informaci, ráda bych celou stěnu jako velké okno, rozměr 3x4m , aby se dalo posunem otevírat, řekně mi někdo přibližnou cenu? moc děkuji

  • neyaa_crzáleží od materiálu či plast alebo hliník. U nás je hliník 8 x 2,4 stalo bez dph kolem 210 tis. Z toho su ale 2 časti fixné a sklo je tam u fixnych částí s doplatkem kalené. Otvírání je HS portal...to je taky dražší než sklopne posuvne kde je takova lišta...Tedy se da ušetrit na materialu, kdyz to bude plast, a sklopno posuvne...bude to vyrazne ešte levnejsi. Jinak v hliniku, a hs portal zdvižno posuvne bude to dražší...
    • tulda27Máme tedy dřevo, 2,4x2,4 m a stálo v HS portálu přesně 80 tis., pks portál byl za 40 tis. U takovéhoto okna nevím zda vůbec můžete ještě mít plast, tím bych asi při průzkumu začala.
      • ozzy77@tulda27  přesně, já myslím, že to v plastu úplně neklapne. Možná hliník. Dřevo určitě.
        • sarkatrHliník nebo dřevo. Plast v tomto rozměru ne. A 3m výška? Nám většina firem odmítla 2,6m. A cena? Záleží na typu otvírání. Máme HS portál 2,6mx6m. Otevírací posuvná část je 2m uprostřed, zbytek fix. Hliník. A cena 150tis.
          • mr_falkomáme 3,5 x 2,6m ve dreve za 120k
            • noemi77No ono to snad i v plastu jde, ale pro tento rozměr se plast vyztužuje něčím kovovým (info z Vekry), takže jednak je pak to okno o dost těžší (odzkoušeno), jednak vyjde dráž než dřevo, takže nemá smysl trvat na plastu.