coverphoto
Neaktivní

martinairena

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. říj 2011
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
27 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (34)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
martinairena přidala 16 nových fotografií
12. kvě 2017

Mé nekonečné inspirace pro zahrádku

(67 fotek)

Střecháčci, mám problém. Dostala jsem předloni krásnou okrasnou travinu, netušila jsem ale, že to je oddenkatá rostlina. Nyní mi ten prevít začal prorůstat všemi rostlinami na záhoně, protože má děsně silné kořeny, co se tlačí pod folií a mulčovací kůrou a hledají skulinu, kudy vylézt ven. 😞
Myslíte, že když bych na ni použila selektivní gelový herbicid, zničí to i tu rostlinu, co skrz ni prorůstá? Jmenuje se to ovsík hlíznatý.
Ach jo, bych si nafackovala,...

martinairena přidala novou fotografii
2. čvn 2015

Stavba pasivního domu

(62 fotek)

Dnešní odpoledne: stavila jsem se na skok za přítelkyní a vyfasovala tyhle poklady na budoucí zahrádku. Pak jsem napustila dětem lavorky s vodou a už visí na šňůře 2x kompletní garderoba a mám tu dva naháče. (Zato mám zalito!) V mezičase jsem si vyrobila bezinkovou limonádu a připíjím na Vaše zdraví. Přeji krásný začátek léta!

2 fotky

Páni, během dvou dnů se mi objevily dvě srdíčka. Moc mě potěšila a musím říci, že nejradši bych je poslala vlastně Vám všem. Protože zde rozdáváte radost v podobě svých krásných domovů a vždy mi dokážete vykouzlit úsměv na tváři. Je mi tady s Vámi moc hezky.