coverphoto
Aktivní

mitote

Mitote  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. říj 2009
bydlí v městě Brno
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
1 636 příspěvků ve fotoblozích
3 395 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (50)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Kdo máte solinátor v bazéně. Kolik tak spotřebujete soli? Jak to funguje? Četla jsem cosi o 5kg na kubik vody? Jak casto? A jak jste spokojeni? Zvažujeme, že se na UV lampu vykašlem a půjdem do solinátoru.
Kdo máte bílý bazén? Jste spokojeni?
Jaké by jste vybrlai schodiště? Aby bylo na hraní pro děti a zároveň vhodné na plavání? Zvažujeme královské, relax 1 nebo relax 2.

  • deto_oesyaOd koho budete brat bazen?
    • mitote
      AUTOR
      @deto_oesya  mame vice nabidek, aktualne zvazujeme Pool Plast.
      • mitomaSůl dáváme jen na začátku sezóny, což je u nás teď v dubnu, už ji tam máme a je to 100kg. Schodiště vyberte dle velikosti bazénu jelikož zabere dost místa. Máme rohové kulaté a vyhovuje nám.
        • mitote
          AUTOR
          @mitoma  bazen bude 3x6.
          • mitoma@mitote  tento rozměr máme a nedovedu si představit mít větší schodiště, ale my i plavem tak záleží co máte jako prioritu.
            • mitote
              AUTOR
              @mitoma  no my mame hlavne dve male deti, myslim ze v tom bazenu budou hlavne radit deti, manzel sem tam plavat a ja se chladit 😆
              • mitoma@mitote  taky máme děti a spoustu dětských návštěv kdy tam všichni skáčou a v tu chvíli jsem ráda za menší schody.
                • mitote
                  AUTOR
                  @mitoma  my mame tedy jeste neplavce 🙂 to vetsi asi bude co nevidet plavo samo i bez pasku ale mensi ma jeste dva tri roky cas
                  • rajmankaMy máme bílý, teď to bude sice teprve druhá sezóna, ale spokojenost. Za solinátor si blahořečím. Obě děti jsou atopici, ale přes koupací sezónu máme klid 🙂 Se solí je to jak píše @mitoma  a mám stejný názor i co se schodů týče. Čím menší, tím lepší 🙂 Takto si můžeme do bazénu skočit šipku a bezstarostně skákat, s větším schodištěm by to bylo na hraně. Promyslete to, ale 6x3m je na takové schodiště fakt malý.
                    • dija1Mám stejný názor jako @mitoma...baz én jsme pořizovali hlavně kvůli dětem. Ze začátku jsem uvažovala stejně jako ty- velké schody. Ale pak jsem si představila to skákání do bazénu a to děti baví hodně a šli jsme do kulatých rohových schodů, aby zabraly co nejméně místa. A jsem zato ráda. Dětem schody nechybí, nikde nezavazí, my si krásně zaplaveme. A hlavně , bazén budete mít mnoho let, děti za pár vyrostou a velké schody budou překážet .
                      A co se týká soli - jednoznačně super volba. Sype se jen na začátku sezóny a pak se bazén vůbec nemusí chemicky upravovat .My jsme jen po úplně prvním napuštěni upravili tabletu PH a pak nic. Voda byla až do konce října nádherná . Voda nesmrdí chlorem, sůl vůbec neštípe v očích , děti se potápění bez brýlí a nemají vůbec zarudlé oči 😊.
                      A na bílou barvu, jsem odpovídala někomu včera , neměnila bych. Voda má nádhernou barvu. Máme přelivový bazen, tak se nám nic nešpiní. Pokud budete mít skimmer, tak nevím....