coverphoto
Neaktivní

monynka.s

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. kvě 2008
Aktivita
43 příspěvků ve fotoblozích
14 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Hezky den🙂 . Prosim vás máte všichni Digestoř ? Pokud ne jak jinak to mate řešené? Jde mi o to ze ja nesnáším jakykoliv hluk (opravdu i sebemensi) takže ji vubec nepoužíváme ale zase je pravda ze svetlo v ni je pro me nenahraditelné a take chrání pred horkem vrchní část linky. Mel by jste nekdo radu nebo napad co s tím? 🙂 uvítám jakoukoliv radu.

  • simvolfmy odsavač nemáme , ale máme vaření v ostruvku takže trošku jiná situace , ale nepotřebuji ji , máme hned vedle okno a vařím většinou jen víkendy ...takže rada asi žádná , ale bohužel odsavač je každý více či méně hlučný....
    • dzejnabnepoužívám digestoř ... světlo mám samostatné ... jak ochránit linku ale neporadím ... vařím mimo linku (mám a plně využívám kachlová kamna)
      • casmarianemáme digestoř, máme hned na sporákem tu kratší horní skřínku na kterém je led pásek v rohu, a zatím pohoda 🙂 když je potřeba větrám oknem... 🙂
        • monynka.s
          AUTOR
          @casmaria  a nemate strach ze vam horka para tu skrinku zlikviduje ? Vydela jsem to u kamaradky. Uplne rozklizena a znicena skrinka nad kamny.
          • wendy_Take nemam digestor, protoze mam nad varnou deskou okno. Takze vetram oknem. Skrinky bych se asi taky trochu bala, mit ji primo nad varnou deskou, ale nemam zkusenost.
            • petrasafrtchýně nemá digestor, má sporák přímo pod oknem, nad ním žádné horní skříňky ... žaluzie na oknech jsou neskutečně mastné, stejně tak strop nad sporákem, prostě fuj, pořád to jen drhne ... nikdy bych to tak nechtěla, digestoř není na ozdobu, ta má opravdu svoji funkci.
              • monynka.s
                AUTOR
                @petrasafr  me nejde o "ozdobu" ale prave o funkcnost. Ja digestoř ted mam ale nezapinam ji vubec. Pouzivam jen svetlo z ni a porad ji otiram prave od mastnot a pod. Tudiz me zajimalo zda je lepší ji mit ikdyz vypnutou nebo nemit vubec.
                • casmaria@monynka.s  jen to otřu od mastnoty, pokud tam nenecháte usadit mastnotu rok tak úplně normálně se to otře, nic složitého, už to tak používám rok a zatím se nic nerozklížilo 🙂
                  • petrasafr@monynka.s  Ne, tak za mě ani jedno, prostě koupit takovou digestoř, kterou budeš používat. Mně to bez ní prostě přijde nehygienický a ... nechutný 😞