coverphoto
Neaktivní

Tereza Černá

Novistavitele  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsme mladá rodina s malými dětmi a zaznamenáváme zde naší cestu za splněným snem - malý přízemní domek 5kk
zaregistrovala se 14. čvn 2020
Aktivita
32 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
31.5.2020 jsme náhodně narazili na starý dům z 30 let, který byl určen k absolutní rekonstrukci, takový ten "dům s duší", hned následovala prohlídka a pak spousta přemýšlení, dům byl nakonec pouze spouštěčem a nakopávačem, díky němu jsme si uvědomili, že do domu chceme a...

Prosím, jak jste se zbavovali náletů? stromy a keře kácíme a řežeme svépomocí. Jako nejlepší řešení se zdá teď štěpkovač. S pálením čekat do jara nechceme, možná ani z časového hlediska nemůžeme. Díky.

2 fotky

prosím o radu, budeme stavět v lokalitě, kde zatím není kanalizace, ale do budoucna se tam plánuje. Je tedy zatím na výběr ČOV nebo jímka, do jímky se nám nechce, raději bychom ČOV, je pak povinnost se na kanalizaci připojit?

prosím, kdo z vás má peletový krb? Zajímalo by mě jak to vypadá v reálu. Děkuji

měnil někdo výplň opěrného polštáře u sedací soupravy? Máme třímímistnou s lenočkou na klasickém sezené jsou opěrné polštáře, které drží tvar, na té lenožce to je jak šílený, nedrží to tvar, nemáte někdo zkušenost?

okna - má někdo barvená okna zvenku s venkovními žaluziemi, případně roletami a zevnitř okna v bílé barvě? Nějak si nedovedu představit, jak to pak vypadá. Děkuji