coverphoto
Aktivní

Tereza Černá

Novistavitele  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsme mladá rodina s malými dětmi a zaznamenáváme zde naší cestu za splněným snem - malý přízemní domek 5kk
zaregistrovala se 14. čvn 2020
Aktivita
32 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
31.5.2020 jsme náhodně narazili na starý dům z 30 let, který byl určen k absolutní rekonstrukci, takový ten "dům s duší", hned následovala prohlídka a pak spousta přemýšlení, dům byl nakonec pouze spouštěčem a nakopávačem, díky němu jsme si uvědomili, že do domu chceme a...

Prosím, kdo jste zakládal/upravoval zahradu okolo domečku. Odkud čerpáte? Jde mi spíš o okrasnou zahradu. Mám v plánu shlédnout, případně koupit knihu Ferdinandovy zahrady. Děkuji za případné další tipy.

  • mat11To je dobrý základ, hodně inspirace načerpáte i zde
    • aleathaSleduji na Instagramu profil Zahrady od Dany 👌
      • sarmaj@aleatha  Ani, Dana Makrlíková má dělá taky pěkné zahrady. Má ji teď vyjít ní kniha
        • petrazelhotyOdebiram uz x let casopis Nase krasna zahrada, spousta inspirace i od Lefflera - spolupracuje s casopisem, casto jsou tam i osazovaci plany na ruzna stanoviste.
          • mitomaInstagram ,pinterest a různé FB stránky zahradních ateliérů. Je víc zajímavých než Ferdinand, ale každý má samozřejmě jiný vkus, podmínky. Nejvíc člověk zjistí až když ve své zahradě je .
            • janaa1Jednak časopis Naše krásná zahrada a pak všechny díly Ferdinandových zahrad v archivu na ČT 1 a také jeho flera tv, kde má různá videa, apod. Jsou tam zajímavé rady.