coverphoto
Neaktivní

puxinka16

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. úno 2015
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Idem si aj k vam po RADU: byvame v dvojgeneracnom dome, dole je dedko s bratrancom, zenou a 2deti. Hore som ja,manzel a syn. Mame psolocnu vodu,elektriku a kurenie. No vznikaju hadky, ze buchame, ze miname viac teplej vody, ze sme hlucny,,,, naskytla sa nam moznost ist byvat o par dedin dalej, kde nikoho nepozname a boli by sme sami v radovej zastavbe s uzitkovou plochou 67m2, dvorcekom.. Tu to mame velke, staval to moj...

  • pramonkaOklepla bych si sousedy kolem vybraného domečku, aby jsi nešla z bláta do louže... a pokud by byli v poho, do stěhování bych šla.
    • fidorka75uteč 🙂
      • asenKdyž dům stavěl tvůj otec, kde se v něm vzal bratranec? Doporuč stěhování jemu :-;
        • slunickomil@asen  má dobrou radu, ale pokud by to nebylo stejně k životu, tak jak říká @fidorka75  - uteč a hodně rychle 🙂 nemít klid a pohodu je o ničem a také by to mohlo časem rozvrátit i vaši rodinu...
          • aluskaasimonříká se moudřejší ustoupí, myslím, že je na tom kus pravdy. Taky bydlíme 4 generace spolu a tyhle hádky mě strašně psychicky vysilují, tak i proto stavíme baráček. Sice jen asi 200 m od našich, ale budeme ve svojem. Nemůžeme se dočkat!!!
            • kofinkauteč jak nejrychleji můžeš. Úplně vím o čem píšeš. Vlastním ideální polovinu domu a vše je problém. Buď bych předělala dům, aby tam bylo vše samostatné =voda, topení, elektřina, ale pořád tu bude ta otázka toho, že jim přijde, že jste hluční. Ve starých domech to tak prostě je. Vím, že když sedím nahoře na sedačce a začnu si pohupovat nohou, začne se třepat nábytek. Tomu prostě člověk nezabrání. Ale jak píšou holky nejdřív si ověř, jací jsou sousedé.
              • kofinkaPS: pokud se odstěhuješ, tak bych to stávající pronajala.
                • kuffibude hur...urcite odejit