coverphoto
Neaktivní

raradka

  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. čvn 2016
bydlí v městě Znojmo
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s Vinylovou podlahou z Hornbachu/Bauhausu? Je kvalitní? Nebo je lepší koupit ve specializovaných obchodech. Pokládat budeme sami. Děkuji.

  • ssimmcaMy máme vinyl z Bauhausu, ten tvrzený (stojí od 650 za metr, ale my ho koupili ve slevě za 515), takže je více odolný na poškrábání. Zkoušeli jsme to i v obchodě (přejet klíčem) a u tohoto typu to šlo krásně rozleštit a žádný škrábanec nezůstal, za to u ostatních tam třeba hned byla rýha. Přítelův bratr má vinyl z Hornbachu a je spokojený. My jsme s tím naším taky spokojení, i když někdo omylem posunul nábytek a pod ním byl kamínek, tak se to překvapivě nepoškrábalo, zatím to přežívá i 50 kg psa, co rád utíká po době a zarývá do toho drápy. Každopádně Bauhaus (i Hornbach) určitě mají dobré i špatné vinyly. Pokládali jsme si sami, bylo to lehké a docela rychlé 🙂
    • mamkaevaMy máme tiež vinyl z Bauhausu. Bol drahý, takmer 800Kč, ale je odolná protipoškrábaniu, vode, protiskluzová a recyklovatelná, bez formaldehydu. Sme s ňou veľmi spokojní. Som astmatik a bez problemov. Ako písala ssimca, za 5 rokov žiadny škrabanec.
      • pitatkoMame vinyl z Bauhausu Bdesign a spokojenost,je kvalitni.Mame ctvrtym rokem a vse ok
        • mamkaeva@pitatko  no vidíš, my máme ten istý 🙂