coverphoto
Neaktivní

s_and_l

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. říj 2012
Aktivita
10 příspěvků ve fotoblozích
20 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Máte prosím někdo zkušenost s čištěním vinilu od barvy na zeď? Po malování tu jsou různě čmouhy, na fotce je to špatně vidět, a díky tomu, že ta podlaha má hrubý povrch, tak to nejde vyčistit. Je to jakoby zažrané v té prohlubni vzoru. Nerada bych nějakým hrubším čištěním zničila i podlahu. Děkuji za rady.

2 fotky
  • hmatlovaMe napada leda mekkej kartacek na zuby, co ma hodne stetinek, ten by se do tech spar mohl dostat, ale asi to mebude rychly 😀
    • snilkovaZkuste nano houbu, když jsem si nevěděla rady, tak vždycky pomohla.
      • dehorsBohužel mi nefungovalo nic, než to vykrajovat z těch spáreček odlamovacím nožem... jakoby na plocho. Tedy u barev ne vodou ředitelných. Peklo. A tak to na většině mist prostě zůstává, protože na to nemám energii...
        • edcbubuTaky bych věřila nanohoubičce. Jinak pokud to nepomůže, tak zkusit trochu oleje - zůstane to tam, ale aspoň pohledově to zmizí.
          • s_and_l
            AUTOR
            No je to po celém domě. Dělníci si moc nelámali hlavu 🙈. U té nano houby se bojím, aby nepoškodila i tu vrchní část podlahy, když toto je jako v těch spárách 🤷‍♀️. Asi zkusím prvně ten jemný kartáček na zuby.