coverphoto
Aktivní

tevik

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. srp 2011
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
26 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Doporučíte prosím osvědčené TRAVNÍ SEMENO na založení trávníku v zahradě?
Polovina bude využívána intenzivněji - herní plocha, pochozí plochy, druhá část bude v užitkové zahradě pod stromy a kolem keřů a záhonků. Netoužíme po žádném vyšlechtěném anglickém trávníku, nemíníme mu sloužit, počítáme se sečením 1x týdně až 14 dní, když v trávě vykvete sedmikráska či kopretina, spíš mě to potěší než naštve. 🙂

Please help!!
Potřebuju krátit záclony LILL z IKEA - takové ty řidké síťové - a je to maso. Záclona se strašně vytahuje, nevím, zda to zkusit střihnout na okně, či na zemi, olemování je asi utopie, strašně se to vytahuje. Měla jsem je u švadleny na přišití řasicí stuhy a právě zkrácení a zkrátit je odmítla s tím, že je u tohoto materiálu nemožné tu délku trefit.

Potřebovala bych zjistit, jak přesně zní PROHLÁŠENÍ O SHODĚ NA STAVEBNÍ PRÁCE A PROHLÁŠENÍ O SHODĚ NA STAVBU JAKO CELEK - nemůžete mi prosím někdo pomoct? Je to doklad ke kolaudaci stavby RD prováděné dodavatelsky. Nikde se mi nedaří najít nějaký vzor a pán z firmy se tváří, že neví, jak to má znít.
Za veškeré rady a podněty předem moc děkuju!

Měli byste prosím tip na prodejnu metráže s velkým výběrem za solidní ceny, kam zajet ve východních Čechách vybrat dekoračku na závěsy? Už dvě jsme si vybrali a vždy to ztroskotalo na tom, že v obchodě neměli látky dostatečné množství a nebylo možné doobjednat.

Jak se lepí tapety do místnosti, kde je již olištovaná podlaha? Máte prosím někdo zkušenost? Jde mi o to, zda je třeba odstranit lištu, nalepit tapetu a opět olištovat, nebo se vám podařilo dopasovat tapetu pěkně k již namontované liště?