coverphoto
Aktivní

tevik

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. srp 2011
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
26 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím o radu: Máme zálusk na židle TON a slevové kupony z Marianne. Zběžně jsem proběhla zastoupené obchody s nábytkem, TON jsem v nich nenašla, ale třeba mi něco uniklo. Nevíte, kdo kromě podnikových prodejen TON prodává a dala by se u něj o víkendu uplatnit sleva?

Prosím radu, doporučení či tip: V tomto roce bych před vchod ráda sadila tzv. rodinný či vítací strom. Prostoru není příliš, toužila jsem po něčem, co celoročně vypadá dobře, a aktuálně se nejvíce kloním k OZDOBNÉ JABLONI. Chtěla bych, aby kvetla růžovobíle a aby plody byly pokud možno červené. Pokud by to šlo zkombinovat se zeleným listovím /některé odrůdy mají listy červené/, bylo by to ideální. Vzrůst vzpřímený, mám představu cca 2 m vysokého...

SLEVY - DNY MARIANNE
Chtěla bych koupit chlebník a nějaké dózy BRABANTIA - nemáte prosím přehled o slevových kupónech, které jsou letos Marianne, popř. Marianne Bydlení (ani netuším, zda se jedná o stejné kupony, nebo se liší)? Časopisy nekupuju a ne netu se mi nepodařilo najít, které obchody/e-shopy jsou do akce zapojené a zda by pro mě mělo smysl výtisk zakoupit.

Měli byste prosím tip na nějaký ekologický, ale účinný prostředek na mšice? Nedávno se to tu mihlo, ale nepoznamenala jsem si.

Nemáte prosím někdo varnou desku Elektrolux - nejlépe tento typ: #section" class="linkified" target="_blank">http://varne-desky.heureka.cz/electrolux-ehf-6342-xok/recenze/#section ? Zahřívá se při vaření nerez. rámeček opravdu tak, že se o něj člověk spálí, jak se píše v několika recenzích desek této značky?