coverphoto
Neaktivní

tevik

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. srp 2011
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
26 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Stala se mi taková nemilá věc: V noci odcházím z kuchyně jako poslední, vše ok. Ráno přicházím, mžourám bez brýlí na varnou desku, je nějaká upatlaná, tak po ní přejedu prstem a - au! Do bříška se mi zapíchla půlcentimetrová skleněná jehlička! To "upatlání" je prasklina přes celou plotnu! Následně jsme si všimli, že uprostřed desky je další pavouček, od kterého se rozbíhají obrovské praskliny do všech stran. Nikdo v kuchyni nebyl, nic na...

Poraďte prosím, kde koupit pěkné kvalitní prodloužené povlečení z bavlny (140 x 220 cm, 70 x 90 cm). Tchibo, HM home, IKEA tyhle rozměry nemá, Vesna v nehezkých vzorech a i kvalita nic moc. Máme ze Scanquiltu - materiál je OK, ale nelíbí se mi nabízené dekory a nabídku snad už rok neobměnili. Dříve jsme nechávali šít na míru z metráže, ale raději bych hotové.

Hezké odpoledne! Prosím o váš názor, zkušenost ohledně ŠANTY KOČIČÍ: opravdu tolik přitahuje kočky? V okolí je koček spousta, k nám na zahradu ale moc nechodí, čemuž jsme v podstatě (obzvláště v tomto jarním období) rádi a neradi bychom je nějak extra navnadili.
Jako variantu šanty zvažuju ještě okrasnou ŠALVĚJ či ŠUŠKARDU (Liatris spicata). Bude to na větší plochu v kombinaci s kavylem (stipa tenuissima ponytail). Co byste doporučili?
Předem moc díky za všechny reakce!

Krásná přestavba se zachováním ducha domu: http://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-domu-ze-60-let-dcx-/rekonstrukce.aspx?c=A160328_193034_rekonstrukce_rez

Právě jsem přemýšlela, jak na naši právě zakládanou zahradu (tudíž zatím bez keřů, stromů...) nalákat více ptactva, když vtom mě z přemýšlení vytrhl zvuk motorové pily. Soused se pustil do kácení krásné vzrostlé třešně! Sice několik desítek metrů od našeho domu, ale i tak pro nám dělala velikou službu v podobě pěkného horizontu (ten vzal tímto za své), shromaždiště zmiňovaného ptactva... Úplně mě to vzalo.
A tak přemýšlím, jak ten náš pozemek co nejvíc uzavřít,...