coverphoto
Neaktivní

veveronica

Veronika
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Je mi 26 let, s přítelem jsme 9 let z toho 3 roky spolu bydlíme. V září 2014 jsme koupili starší dům, který rekonstruujeme. Je to dlouhá a únavná cesta, ale snad to bude brzy za námi :)
zaregistrovala se 9. říj 2014
Info o bydlení
Stav   Přestavuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
35 příspěvků ve fotoblozích
18 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (123)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj prosím o radu. Máme dva měsíce novou fasádu a v místě, kde dáváme klíče do dveří máme bílé odreninky, tím, jak ty klíče při otáčení lítají. To samé už se stalo, když syn třeba něčím trošku zavadil o fasádu, hned jde vidět to bílé. Je to normální u fasády? Jsem docela vytočená,vzhledem k ceně. máme Weber aquabalance.

  • ozzy77Úplně si nemyslím, že bude fasáda odolná mechanickýmu namáhání. Ikdyby byla drahá jak chce. Lepší bude asi bude poučit synka a ten kdo tohle dělá, aby se činnosti vyvaroval, anebo si to místo musíte lépe chránit.
    • jarin1@veveronica  Je to zcela normální jelikož je to jen barva a ta se prostě odře těma klíčema, pod ni je normální bila omitka proto to prosvítá, je zapotřebí si dávat pozor když se odemyká. Hold je to daň za to že je zámek dveří tak blízko ostění.
      • veveronica
        AUTOR
        Děkuji oběma za odpověď. Jen jsem chtěla vědět,zda je to v pořádku.
        @jarin1  jak to myslíte,že je pod barvou bílá omítka? Je tam přeci vrstva lepidla, penetrace a pak ta finální obarvená omítka
        • jarin1@veveronica  Usoudil jsem to dle bílých teček na fasádě, takže prostě něco bílého tam prosvítá 🙂 ale to už není podstatné.