coverphoto
Aktivní

vintr

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. led 2015
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den můžete mi poradit soused si k nám udělal kuchyn s otevíratelnými okny 10 cm od naše pozemku kterou nemá zkolaudovanou jak máme postupovat jsem sama s dětmi už nemám sil se s ním dohodnout vím že je to nepřípustné nemá prý k nám být tahle blízko i hasičům by se to nelíbilo manžel mi bohužel zemřel a já která s nim chtěla vycházet pěkně vždy to tak bylo a ted si vymyslel i...

  • andula30 u nas na SK existuje bezplatna pravna pomoc pre socialne slabsich , myslim ze nieco take mate aj vy
    • ajka85zkuste zajít na městský úřad a zeptat se, u nás ve městě taky skutečně jednou týdně v určité hodiny funguje bezplatný právník. Ten už by vám poradil co a jak. Je neskutečné, jak jsou poslední dobou lidé bezohlední, všichni myslí jen na sebe a ostatní je nezajímají, vůbec nepřemýšlí nad tím, že by třeba jejich jednání mohlo někomu vadit, ublížit...měl se přijít zeptat, zda s tím vůbec souhlasíte, pokud tedy v rámci nějaké rekonstrukce nepotřeboval váš písemný souhlas.
      • vintr
        AUTOR
        @andula30  Děkuji.
        • vintr
          AUTOR
          @ajka85  Moc děkuji zkusím se poptat. on ten souhlas zkoušel ale mi jsme nesouhlasily proto nemá ani tu stavbu zkolaudovanou já jsem po těžké operaci a bylo toho na mně moc tehdy a ted pokračuje dál nejraději bych se přestěhovala ale v tomto domě žiji od narození a nadřeli jsme s manželem na něm hodně a mám k němu veliký citový vztaha a ted mimo toho ještě chce zastavět kousek od našeho plotu dvougaraží zahradu máme malou a nejsem hádací typ.
          • alena2109Určitě bych zašla na stavební úřad nebo magistrát. Nebo na některé týpky fujguje, pokud by za sousedem s vámi zašel chlap ( kamarád, příbuzný...). Bohužel, lidi jsou bezohlední. Přeji hodně sil 🙂
            • vintr
              AUTOR
              @alena2109  Mockrát vám děkuji jste vy tady zlaté duše.
              • sahrazad1Nahlásit na stavební úřad …
                • vintr
                  AUTOR
                  @sahrazad1  Děkuji.
                  • minkar@vintr  jen upozornim na jednu vec. Pokud se obrátíte se stížností na stavební úřad (a pravděpodobně vyhrajete), může se stát, že se to celé potáhne roky. Podobnou situaci řešili moji rodiče, když si soused přistavěl k domu další místnosti až k plotu bez souhlasu a stavebního povolení. Pingpong mezi místním stavebním úřadem, krajským st.úřadem atd. trval skoro 10 let, díky tomu, že se soused neustále odvolával a úřady nedodržují termíny. Takže při každém propadlém termínu doporučený dopis na x úřadů, stížnosti na načinnost úřadů atd ... Nakonec to dopadlo exekucí a soused přistavěnou část zbořil. Ale jak řikám, investice v tisících Kč a stovky hodin času.
                    Přeji hodně štěstí a pevné nervy.
                    • vintr
                      AUTOR
                      @minkar  Děkuji.