A občas i vařím... - Fenykl, pomeranč, gorgonzola dolce, olivový olej, červený pepř - během 15 minut na stole :)1/47
Fenykl, pomeranč, gorgonzola dolce, olivový olej, červený pepř - během 15 minut na stole :)
  • gigi2my si v práci včera dělaly s kolegyní fenykl,červená cibule,jablko,zakápnout olejem,zálivka jen sůl,pepř,jogurt,pro ty,co jedí,tak lžíce majolky a super salát do 10min.komplet totovej...🙂
    • vkopretinka
      AUTOR
      @gigi2  S jablkem taky dělávám, ale cibuli moc nemusím 🙂 Tady ten čas přípravy trochu prodlužují pomeranče - musí se dobře okrájet, aby nebyly hořké.
      • magda4401hmm, to musim vyzkoušet 🙂
        • vkopretinka
          AUTOR
          @magda4401  Doporučuji - já jsem čerstvý fenykl objevila asi před třemi roky v Itálii a od té doby ho kupuji dost často i u nás. Navíc je fenykl velmi zdravá potravina, mimo jiné potlačuje v těle plísně 🙂
          • pajapojmůžu se zeptat ten fenykl je tam čerstvý? nikdy jsem ho takhle neměla, jen tepelně upravený
            • vkopretinka
              AUTOR
              @pajapoj  Ano, čerstvý - nakrájený na velmi tenké plátky. Momentálně náš nejoblíbenější salát - tento týden už byl 2x 🙂
              • ivuskaa@vkopretinka  a je fenykl lepší čerstvý nebo tepelně upravený?
                • vkopretinka
                  AUTOR
                  @ivuskaa  Těžko říct - nám chutná obojí 🙂 Ale možná o fous je lepší čerstvý. Musíš vyzkoušet 🙂

                  Patří do kolekcí

                  Spíž(3)