coverphoto
Aktivní

zmrz_lina

  /  33 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. kvě 2008
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
724 příspěvků ve fotoblozích
2 937 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (129)
Kolekce
  • Dobré nápady
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
2011 - kupujeme byt
2013 - kompletní rekonstrukce bytu
2016 - prodáváme byt, jdeme do nájmu, kupujeme pozemek, stavíme dům a stěhujeme se do domečku

Máte někdo zkušenost s elektřinou od Skautské energie? Zrovna nám bude končit fix u ČEZu v téhle "blbé" době, tak řešíme, co a jak. ČEZ nám poslal nabídku, která by znamenala navýšení z 30k na 40k ročně. Chtěli bychom ideálně fix, alespoň na 2-3 roky.

  • aldenyTaky jsme to ted řešili. U Skautů bychom stihli fix jen rok, nakonec jsme skončili u e.onu, kde navýšení oproti Čezu bude "jen" 7 tisíc. U Čezu to vycházelo asi na 13. Ceny jsou ted šílené, doteď jsme meli krásnou cenu-fix.
    • barushka0404My taky chtěli ke skautské, nakonec jsme podepsali fix na tři roky u Bohemia energy. Mame teď eon platíme 2400 Kč za tarif a teď budeme mít 1390 Kč, úspora vychází nějaký 8 tisíc ročně.
      • zmrz_lina
        AUTOR
        @barushka0404  když já o BE nečetla moc dobré recenze, že pak případně od nich odejít je peklo. Jednu dobu prý měly pekelný smlouvy, ale nevím, jestli je to ještě stále platné.
        • noemi77U Skautů je celá naše rodina a já se tam chystám hned, jak zřídíme odběrné místo. Cenově bezkonkurenční. Sice by to byl teď fix jen na rok, ale pak udělají další aukci a jsem si jistá, že cenově to vyjde hodně pod úrovní ČEZu a jemu podobným (zatím to tak vždy bylo). Jinak rodiče je využívají už několikáté období (ještě v době, kdy to nebyla volně dostupná nabídka).
          • gigi2Naši kamarádi u nich roky byli s roky spokojeni,ovšem letos měli dražit nějakou novou cenu a vyšla jim úplně hrozná,horko těžko na poslední možné chvíli před fixem od nich odcházeli…koukala jsem na to porovnáni s náma u ČEZ a tím,že máme fix na 3roky,tak u nás ještě cena dobrá…nakonec u ČEZ skončili i kamarádi,maj jen nepatrně vyšší cenu teď na 3roky,než měli předtím u Skautů…kdysi nás k těm Skautům lákali,teď jsem ráda,že jsme se nenechali a zůstali stále stejně,což se odrazilo i na té ceně ty roky..nicméně po fixaci počítám navýšením ceny,to už by bylo tak kdekoliv
            • barushka0404@zmrz_lina  děkuji za upozornění, platí přísloví když ptačka lapaji krásně mu zpívají, uvidíme jaké to bude po uplynutí fixní doby. Eon nás na zdražení ani neupozornil, bohužel naše chyba měli jsme si to pohlídat nebo zůstat u čezu 😕
              • zmrz_lina
                AUTOR
                @gigi2  mě u té skautské odrazuje, že jim to řeší nějaký další subjekt, se kterým řešíš právě ty smlouvy🤦🏻‍♀️😂
                • petrsv1000@zmrz_lina  no tak koukám, ještě že ji nešla k Bohemce... Jak jste to nakonec vyřešili ?