Odpověď na příspěvek od haaanaaas:
@kossakowski1980 Dagstav nedoporučuji. Zastřeseni… @haaanaaas zdravim.... ak DAGSTAV sa teraz menuje DAGPOOL, tak mam prave s nimi tiez velmi zlu skusenost..... vlastne velmi podobnu strategiu ako je tu popisana.... najskor dobre mile jednanie, dobre ceny, termin daju za 4 mesiace,ale platbu zalohy hned.... uz meskaju mesiac podla dohody, pravda je taka, ze mi predtym volali , ze budu meskat, lebo maju problem s dodavatelom atd... teraz zase pisali, ze sa im to predlzuje, ale ze urcite uz coskoro to bude, len nevedia kedy presne.... takze maju 4 mesiace zalohu a stale mi nevedia povedat kedy presne to bude.... uz ma kontaktovali z DAGPOOLU 4 ludia... len si nas pohadzuju a vzdy sa vyhovaraju na konatela, ze oni len volaju a musia to prebrat s konatelom... 2x som ich ziadal o vratenie zalohy, ze uz viac nemam zaujem o ich sluzby .... zatial neuspesne. Mam s nimi celu komunikaciu, cize nemozu sa vyhovarat, ze si vymyslam a pod. Ked som sa pre nich rozhodaval, nasiel som len pozitivne rezencie... ale mam pocit, ze to neboli uplne pravdive rezencie, lebo maju uz dlhodobo pozastavene na Googli veci.... cize sa neda na nich nic pisat... okrem takychto portaloch...Odpověď na příspěvek od kali_2:
@haaanaaas zdravim.... ak DAGSTAV sa teraz menuje… @kali_2 Tady jde o klasickou situaci, kdy firma získá zálohu a pak jen prodlužuje termíny, přičemž klient je odkázán na komunikaci s různými lidmi a stále čeká na konkrétní informace. Bohužel podobné zkušenosti se občas stávají i u firem, které mají na první pohled pozitivní recenze ,někdy nejsou úplně objektivní. Držím palce, aby se ti záloha vrátila a situace se vyřešila co nejdříve.