Který bazén by jste vybrali? (dvě fotky)

Dobrý den,musím se rozhodnut mezi dvěma bazény.Bazén A-3x6m,zaoblené rohy,bazén B-7x3,2m.Typy schodiště vidíte na fotu.Hloubka je u obou stejná 1,40m.Pro který by jste se rozhodli vy?Děkuji za vaše rady.
Odpovědět
Pro ten druhy.
Odpovědět
@78marcela Děkuji,mohu se zeptat proč?
Odpovědět
@ivet40 je vetsi a schody mi.přijdou lepe resene. U tech prvnich bych se bala, ze blbe stoupnu, kdyz jsou tak zesikmene. Navic ty schody ubiraji opet prostor k plavání.
Odpovědět
@78marcela děkuji za názor a radu.
Odpovědět
První bázen je originální :-) ale vybrala bych si raději také ten druhý ;-)
Odpovědět
@pcprincess Děkuji
Odpovědět
@ivet40 kterýkoliv, bez schodů uvnitř
Odpovědět
Profilova fotka
zda se mi, ze ty schody zaberou uvnitr hodne prostoru. navic pri plavani a blbnuti bych se bal, ze se o nej kopnu ja nebo deti, ta hloubka je 140 - ode dna k okrajum nebo vyska vody?
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně ten větší, v 6 m si nezaplaveš, my máme 7,4 a to už pár temp uděláš! Se schůdkama neporadím, máme žebřík.
Odpovědět
taky mi přijdou ty schody blbý u obou, ale kdybych si měl vybrat a měl na to podmínky, tak se mi více líbí ten druhý.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro oko se mi víc líbí ten první, praktičtější a prostornější mi přijde ten druhý:-) Já bych si ale vybrala bazén bez vnitřních schodů, s mojí šikovností bych měla nohu samou modřinu :-) To jsem moc neporadila :-)
Odpovědět
@zeneva Děkuji za radu,140 je výška bazénu,tak voda 130cm a ty schudky jsou cca 50cm.Je to laminátový a schody vnitřní jsou u všech.Já jen nevím,jestli ten menší je dostačující a jestli se ten vtěší moc neprodraží...nikdy jsme bazén neměli,tak nemám zkušenosti
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ivet40 osobne bych volil neco jako je tady - http://www.infobydleni.cz/news/vybira... dole na strance jsou obrazky bazenu, kde jsou schody jakoby v zalivu a neprekazi. Mame je tak a da se na nich pohodlne ve trech sedet a neprekazite zbytku lidi v bazenu. jsme s timto resenim spokojeni. Voda 120-130 je asi tak akorat... priznam se, ze ani nevim, kolik mame :-) My kupovali parcelu s bazenem, je cca 5,5x3, staci, ale kdybych stavel, tak bych vybiral co nejvetsi (zase dle penez...)
Odpovědět
Ty schody bokem jsou fajn,ale dlouho jsme vybírali firmu a tu kterou jsme vybrali má pouze určité "formy"...já bych chtěla asi ten větší,ale bojím se,jestli ty schody budou vadit...zase na různé hrátky,skákaní do vody...můžou být fajn...já už nemohu vše měnit,musím se rozhodnout mezi těma dvěma.Hrůza..")))
Odpovědět
Nejsem žádný znalec, ale jako uživatel bych řekl, že u druhého bazénu Vám schody zmenšují defakto po celé délce užitnou plochu bazénu a to ne zrovna málo. To mi přijde sice originální, ale dost nepraktické.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě ten první -ten druhý se mi vůbec nelíbí -přijde mi takový hybrid, schody po celé délce v tomhle sledu mě osobně přijdou dost nelogický.. u prvního je to hezké decentní a můžete si sednout do rohu, opřít se, opalovat na půl ve vodě :-D a skákat se z nich taky dá :-D
Odpovědět
Mně také připadá vhodnější ten první bazén, schody po delší straně mi přijdou nepraktické, protože zabírají spoustu místa.
Odpovědět
Děkuji vám všem...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
já bych bral ten první, líbí se mi víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danos5 já myslím, že už je dávno rozhodnutá, dotaz je z května...
Odpovědět
Mě se víc líbí ten první, jsou tam lépe řešené schody :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@liax já myslím, že už je dávno rozhodnutá, dotaz je z května... chce to lépe číst .... =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?