Nafukovací x pevná vířivka

Ahoj, řeším pořízení vířivky na zahradu a váhám mezi pevnou a nafukovací variantou. Máte s tím někdo zkušenost? Jde mi hlavně o poměr cena/výkon, náročnost údržby a reálnou životnost.
Odpovědět
Mám zkušenosti s oběma Nafukovací Výhody: cena, možnost přemístění Nevýhody: nízká nedosahuje ke krku, Málo trisek a tím i programů Není lehátko u většiny, Pevná vířivka: Výhody: pro 5-6 lidi, pevný posez, příjemná relaxace.... Nevýhody: cena Údržba: pravidelná výměna vody, dezinfekce vody, čištění filtrů.... čas je zanedbatelný Vše záleží : od rozpočtu, umístění, počtu lidí ve vířivé, používání sezónní nebo celoroční. U nás jednoznačně zvítězila pevná varianta....
Odpovědět
Pokud to chceš řešit z dlouhodobého hlediska, tak se vyplatí investovat do té pevné. Jestli ji budete pravidelně a často využívat, určitě bych šel do téhle možnosti.
Odpovědět
Taky mám zkušenost s oběma typama, jak tu psal Marcel a zpětně bych šla spíš do pevné. Nafukovačka je fajn na začátek nebo když si to člověk chce jen vyzkoušet, ale z dlouhodobějšího hlediska je to přece jen trochu kompromis, hlučnější, rychleji se opotřebuje, a když přijde chladnější počasí, už to není úplně ono. Pevná vířivka sice vyjde dráž, ale co se týče komfortu, údržby i životnosti, tak za mě určitě lepší volba.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martajane:

Taky mám zkušenost s oběma typama, jak tu psal Ma…
@martajane Díky za zkušenost, tohle zní dost rozumně. Můžu se zeptat, jaký konkrétní model té pevné vířivky máte? Dá se něco rozumnýho sehant v hobby marketu někde?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od verkaherka001:

@martajane Díky za zkušenost, tohle zní dost rozu…
@verkaherka001 My máme MSpa Oslo a jsme s ní fakt spokojení. V těch hobbymerketech do mají většinou dost cenově napálený. my jsem si ji objednávali na Marimexu. Má dost prostoru, pohodlně se tam vejde až šest lidí, což je super třeba na posezení s rodinou nebo kamarádama. Co se mi líbí, je ten nafukovací kryt, drží teplo a taky zabraňuje nečistotám, takže nemusíš pořád řešit, jestli tam něco napadalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?