Umístění bazénu na pozemku

Prosím o radu s umístěním bazénu na pozemku viz nákres. Varianta č. 1 je sice blízko vjezdu a ulice (vedlejší, ne hlavní), ale je tam sklep pro umístění technologie a nejlepší dostupnost elektřiny a vody. Mezi pergolou a vejminkem je cca 8,5 m. Varianta č. 2 by byla super pokud by přímo naproti nebyl vjezd do garáže, kdy zajíždíme velkým autem a při zajíždění i vyjíždění je třeba dost velký manipulační prostor (tedy alespoň já jako žena ho potřebuji;-). Varianta 1 a 2 jsou blízko pergoly a domu. Varianta 3 popř. varianta 4 nezakreslená (někde vzadu na zahradě) jsou dosti nepraktické, neboť je to prostě daleko jak od pergoly, tak od domu. Uvažujeme o velikosti bazénu 6x3 se zastřešením. Díky za vaše názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Ať na to koukám jak koukám, za mě varianta č. 3 (nebo 4, v zahradě :-) ). Před garáží bych bazén mít nechtěla, a na místě č. 1 mi připadá, že bude brzy stín, ne? Nebude tam hned po poledni stínit sousedův dům? Předpokládám taky, že na tu stranu taky mají sousedé okna - takže nulové soukromí...
Odpovědět
já bych určitě volil variantu 3 a další někde vzadu, kde je klid, dost místa a sluníčko
Odpovědět
@marrei Sluníčko jde od východu k západu, takže sousedův dům nestíní a na severní zdi nemají sousedé žádná okna. Na dvoře máme právě větší soukromí než vzadu na zahradě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?