Nová

WC Geberit: Hlasité splachování - odstranění problému

WC Geberit . Hned po namontování dělá to strašné hlasitě zvuky při splachování . Nevím jak připojit video
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od agile:

WC Geberit . Hned po namontování dělá to strašné …
@agile Při splachování? Takže ta odchozí voda? Nebo napouštění? Pokud odchozí voda, tak to je přece normální. Možná máte na WC jinou akustiku než jste zvyklý. Pokud napouštění, tak zkuste trochu zregulovat přítok. Stáhněte ventil o třetinu a uvidíte.
Odpovědět
Spíš mě připadá že to dělá mísa.Jde nějak poslat video?. Děkuji
Odpovědět

Spíš mě připadá že to dělá mísa.Jde nějak poslat …
@agile Hlučná mísa? Nezlobte se, ale to je blbost.
Odpovědět
Profilova fotka

Spíš mě připadá že to dělá mísa.Jde nějak poslat …
@agile Tak zkus video nahrát na Youtube a jsem dej jen odkaz. A jak by to mohla dělat mísa, do té to jen vteče samospádem. Máš Rimless, nebo nějaký jiný spešl systém oplachu klozetu? Pod tou omítkou je klasický geberit s nádržkou? Už jsem viděl i systémy, kde se pustí přímo tlaková voda na oplach klozetu a to bylo hlučnější.
Odpovědět
https://youtube.com/shorts/p5s2bgxsG1U
Odpovědět
Profilova fotka
To bych řekl, že je normální. Je tam slyšet prvotní hlasitější náraz vody z nádržky na hladinu vody v klozetu a pak už je to tižší tečení spojitého proudu vody.
Odpovědět
Děkuji za odpověď
Odpovědět
Jestli to hučí, píská nebo vibruje hned po montáži, tak to často bývá buď špatně seřízený napouštěcí ventil, moc vysoký tlak vody, nebo něco není úplně dotažené a při splachování to rezonuje v konstrukci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?