WC Sedátko - zpomalovací mechanismus

Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mate toto video: https://www.youtube.com/watch?v=r60Ux... Je to zpomalené nebo se to opravdu zavírá tak pomalu? Kdo máte stejné WC, kupovali jste verzi sedátka slim nebo NEslim? Není ta slim verze nějak na úkor pohodlí? Díky předem za zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme sice Ravak, ale opravdu se zavírá pomalu a nevidím v tom žádný problém. 😊 Prostě do toho ,,šťouchnu,, a jdu a o víc se nestarám. Já jsem tedy byla zvyklá zaklapet doma i klasické sedátko bez zpomalování, ale jako velkou výhodu to beru vzhledem k mému chlapovi, který se to s tímto také naučil. 😄 Asi jde jen o zvyk, ale myslím, že takhle podobně pomalu se budou zavírat skoro všechny. A v tom Slim nevidím žádné nepohodlnosti, sedí se na tom normálně, prostě jako na záchodě. 😄 Pro mě osobně je třeba důležitější výška wc, ale to je také asi věc názoru a zvyku.
Odpovědět
Mame take Laufen Pro se zpomalovanim.
Odpovědět
Profilova fotka
Slim mi přijde méně pohodlný než klasické sedátko. Možná jde o druh ale vyzkoušeli jsme dva typy a z obou ten stejný pocit. Zpomalovací mechanismus máme a dost mě rozčiluje. Máme malé kluky, kteří ne vždy poklop za sebou zavřou a když pak jde člověk na velkou, tak je čekání na sklopení sedátka otravné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?