Pomoc při realizaci nábytku do chodby

Profilova fotka
Vím, že je tu spousta lidí, co má naprosto úžasné nápady a já bych potřebovala, aby se takových pár lidiček našlo a pomohlo mi s realizací naší malé chodby. Dům už jsme si takový koupili, takže pracujeme s prostorem, se kterým už hýbat nemůžeme. Teď před námi leží asi to nejnáročnější a sice, naše chodba :-| Přikládám pár fotek, abyste viděli, jak to vypadá a budu doufat, že mi alespoň někdo pomůže. Ač to tak nevypadá, tak pod schody je místa dost, tam může zůstat úložný prostor, který ale asi nepůjde nijak uzavřít, ale hlavně potřebujeme věšáky, botník a sedák. Zrcadlo bude na zdi, která je hned vedle těch dveří vpravo, takže to rozhodně teď neřeším, priorita je pro nás teď ten botník a úložné prostory na čepice, šály, rukavice, bundy, kabáty apod. Všem zúčastněným předem děkuji :-)
Odpovědět
Dobrý den, chce to nákres s rozměry a výšky pod schody. B.
Odpovědět
Profilova fotka
To je dost nešikovný prostor, to vám nezávidím :( Napadlo mě domluvit se s dřevařem a vymyslet něco částečně vestavného, po celé zdi šikmou skříň místo toho regálu s botami, kde by se vlezly i kabáty, i boty. Pokud musí být ty dvoje dvířka volné tak pod nimi bych nechala udělat botník a místo regálu s botami skříň, kde by se schovaly ty nejnutnější bundy, čepice atd. Něco vestavného by se dalo vymyslet i v prostoru, kde jsou ty krabice. Sedák nebo alespoň židli bych dala pod schodiště.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicolete83 Něco takového mě napadlo, asi tam nic jiného nejde :-| On je to opravdu nešikovný prostor, dům jako kráva, ale toto pan bývalý majitel opravdu nevychytal :-| Máme 3 děti, takže se každý centimetr opravdu hodí :-) Pod schody se už sedat nedá, tam je to opravdu stísněné. A tam, kde začíná jako by ten oblouk, kde je schovaný kočárek, tam už se ani postavit nedá.
Odpovědět
Profilova fotka
@berouna Nechápu, proč mi vždy učitelé dávali z VV 1 :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@agnessi Sedák asi budete muset oželet nebo si v nejhorším případě sednout na schody, i když to je taky asi blbé...Ještě mě napadlo dát úzký botník a věšáky na bundy na tu zeď, kde příjde zrcadlo. Tam by se to taky možná vlezlo? Taky jsem viděla horní skříňky těsně pod stropem, po celé stěně. Nezavází a hodně věcí se tam vleze.
Odpovědět
Chybí rozměry v půdorysu a rozmístění dveří i vchodových. B.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicolete83 Ta zeď, kde chci zrcadlo, tak je hned u dveří, není tam prostor, kdybychom pověsili bundy, zasahovalo by to do dveří :-| Proto tam může být opravdu jen nástěnné zrcadlo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@agnessi Chápu, tak snad se podaří vyřešit nějak rozumně ten prostor pod schody :-) Držím palečky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?