Materiál dětského nábytku a postelí

Máte prosím zkušenost s dýhou v dětském pokoji? Nebo se nevyplatí, děti ji zničí a stačí lamino? Nebo naopak dát masiv? Na postele i skříně.
Odpovědět
@bayt řekla bych ze záleží I na věku dítěte. My pokojíček zařizovali pro 3 letou holčičku. Původně jsem chtěla nábytek na míru (jako v ostatních pokojích), ale nakonec jsme ustoupili a rozhodli se pro ikeu a dřevěnou postel. Pokojíček na míru když tak uděláme až bude školního věku a i si trochu rozhodne, jak by si to představovala. Nyní je to flexibilní, není mi líto, že to polepí nalepkama či případně pokresli (jo a ráda boucha kladivkem). Ikea dodává dobrý standar, na těch pár let určitě super (I pro starší děti to mají hezky promyšlené a kdo ví, možná od nich jen některé kusy nábytku nakonec jen doplníme). Podmínky pro pokoj jsem si spíš určila na začátku a pak vybírala nábytek. My si řekli že chceme velkou postel se zabranou a se spodním vyjíždějícím šuplíkem s další matraci na přepsání kamarádek či i nás rodičů. Velkou šatní skříň (I do budoucna) a velkou policovou skříň, částečně se šuplíky a částečně otevřenou a nějaké sezení pod okno. Dopadlo to viz obrázky. Jinak hlavní herní plochu má stejně v obývacím pokoji, kde jsme s tím počítali od začátku.
Odpovědět
@artep1987 My sme chteli postele, ktery by byly v jednom pokoji, ale zaroven rozdelitelne a flexibilne by se jedna dala dat do vedlejsiho pokoje, az by kazdy chtel spat sam. Otazka je, zda to do ty doby vydrzi. Taky se suplikama 🙂 A pak v druhym pokoji supliky pod sedacim oknem s knihovnou. Jenze se fakt bojim toho niceni. Na byte mi bezne carala mladsi dcera na steny, uz jim ani ty pastelky nechci nechat volne k dispozici...protoze to bylo fakt des a co pul roku malovat nechci. Nutno rict, ze do skrine teda zrovna nemlatili, tu nechali na pokoji, odnesly to spis steny. Ale starsi syn uz ma 5 let a ten uz tohle nedela. Tak leda dceru jeste chvili hlidat, nevim 😄 Jinak to mate hezky vymyslene.
Odpovědět
@bayt tak si to můžete nechat nacenit a uvidíte. Ale pokud počítáte, že stejně půjdou do jiných pokojíčků, tak bych dala spíš něco dočasného a až povyrostou a rozdělí se tak necháte udělat přímo na míru. A hlavne vam to nebude lito a nemusite je tak ko trolovat. Postele se dají koupit už teď kvalitní i s tím šuplíkem , ty by mohli vydržet, ale jinak by to bylo dost náročné to takhle vymyslet i s tím, že za chvíli půjde starší do školy a rozdělí se pokoje a pro holku a kluka 🙂
Odpovědět
@artep1987 Jo takhle, to mame celkem presne vymyslene, co kde bude ted a co potom, tak to by az tak nevadilo. Ale mozna je to blbost to delat treba z dyhy, nevim jak je odolna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?