Přenesení samolepek - stěhování

Profilova fotka
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost s přenesením samolepek. Před rokem jsem dcerce vyzdobila pokojík krásnou velkou samolepkou krtka (skládá se z několika částí). Nyní se budeme stěhovat a já bych chtěla krtka zachovat a přelepit do nového pokojíčku. Nemáte nějaký fígl? Nejde mi o nějaké malinké lepky, ty čert vem, ale krtka je mi líto... Stěhujeme se cca 1km daleko. Děkuji za zkušenosti....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zajdi si do nějakého blízkého grafického studia (nebo firmy, která vyrábí polepy aut, samolepky atd.) a popros je o ten podklad ze samolepících folií (běžně to ty firmy jinak vyhazují) a na to si toho krtečka přesuň a pak zase nalep.
Odpovědět
Leg radí dobře. zkus si sehnat podkladový papír. Pokud to máš řezanou samolepku, ne tištěnou, poznáš to tak, že ta tištěná má prhledné okraje, budeš ještě potřebovat přenášecí folii. Samolepku pořádně nahřej fénem, přilož na ní přenášecí folii a opatrně i s tou přenašečkou sundej ze zdi. nahřátí je důležité aby na samolepce nezůstával prach z malby a šla dobře znovu nalepit. Po sundání ji přikrej tím podkladovým papírem. Pokud máš tištěnou (s průhlednými okraji) dej ji rovnou na ten podkladový papír.
Odpovědět
Nechci malovat čerta na zeď, ale pochybuji, že to půjde. Napiš jestli to šlo, díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?