PVC nebo koberec na podlahové vytápění?

Profilova fotka
prosím o radu nevíme si rady zda pvc nebo koberec na podlahové vytápění je vhodné oboje ale ......... myslela jsem si že bych dala PVC a do hracího prostoru kus koberce by se dal vyklepat a okolo vytřít :-D :-D
Odpovědět
Raději z těchto variant PVC.
Odpovědět
Profilova fotka
my si vybrali taky PVC, právě kvůli praktičnosti :-)
Odpovědět
Řešili jsme podobnou otázku. Dáváme vinyl a koberec jen kusovku. V bytě jsme měli ve dvou pokojích koberec a obtížně se řeší např. vestavěné skříně... ale obecně i nábytek. Koberec se rychleji ochodí, zničí, výměna je nic moc :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My dítě ještě nemáme, ale v pokojíčku bude 100% koberec. Sice je to taky umělotina, ale je v něm těch fujtajblů míň. A hlavně si myslím, že je to dobré kvůli imunitě. Taky pro dítě mnohem pohodlnější a navíc se nebude muset omezovat v tom, kde a na jaké ploše si může hrát.
Odpovědět
Profilova fotka
tak už jsme se rozhodli pro PVC a nebo Vinil protože si představim ten nejhorší scénář,v tomhle případě,pití,bonbony,jídlo čokoláda vše zamatlané v koberci,modelína,vodovky atd.a na konec střevní chřipka a obsah žaludku na koberci flek jako kráva ......a tak dááále co dětičky dovedou jen jsem chtěla radu zda je to lepší a pak koberec co mají děti ted v pokojíčku který musím nechávat 3-4x do roka čistit tak to bude jednoduší setřít a a bude :-) VŠEM DĚKUJI ZA RADY :-)
Odpovědět
V dětských pokojích a ložnici máme koberec, v obýváku, kuchyni a chodbě vinyl. Všude máme podlahovku. U koberců jsme vybírali ty, které měly značku pro použití i na podlahové vytápění.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
volila bych pvc, koberec pouze kusový, podlahu vytřeš a je čistá, v koberci se drží prach, kusový interiér oživí a dá se snadno vyklepat, a pokud je malý tak i hodit do pračky.
Odpovědět
přesně jak píšete. PVC a místy koberec.
Odpovědět
Jednoznacne koberec, podlaha bez koberce je takova nudna, hodne si potrpim na kulaty koberce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?