Dlažba Marazzi Treverkhome tl. 20 mm na terasu (nebo tip na jinou v dřevodekoru)

Nemáte prosím někdo zkušenost s touto dlažbou nebo tip na jinou 2 cm dlažbu v dřevodekoru na terase? Máme v plánu Treverkhome 20 mm od Marazzi, ale ráda bych nějaké praktické zkušenosti, které se ze vzorku ve studiu nezjistí - jestli nepraská, neklouže, nebledne apod.
Odpovědět
@edcbubu Máme ji v interieru (larice a jen 1cm sílu) a zatím nebledne, klouže míň než běžná hladká dlažba a fakt vypadá dobře. Praskání neposoudím, máme ji lepenou. Taky o ní uvažujeme na terasu, ale zatím mě odrazuje cena.
Odpovědět
@kofejn My ji budeme mít v koupelnách a aktuálně čekáme na obkladače, až si na nás udělá čas. Nevím, jestli ta exteriérová nemá jiný povrch...? Budu asi muset jeden balík koupit na zkoušku. Mám strach, aby venku neklouzala nebo se jednoduše nepoškrábala. Jinak teď mají tu 2 cm v akci za 1600 Kč/m2.
Odpovědět
@edcbubu V plánu je cca 40m2 terasa, ale ještě není hrábnuto. Larice máme v celém přízemi a líbilo by se mi, kdyby dlažba pěkně ladila s terasou.
Odpovědět
Profilova fotka
@edcbubu nevím jak ta do exteriéru, ale ta Marazi Larice co máme doma není hladká, má takový profil jako ne úplně hladké dřevo a obecně málo klouže (i v koupelně, máme jí vyloženě i ve sprše a oki). Navíc exteriérové dlažby mají uváděný koeficint smykového tření. Tady píší R11 B což znamená: R11 – kuchyně škol, mycí linky, prádelny, vchody a venkovní schody B – veřejné sprchy, ochozy bazénů, brouzdaliště, schody, dna bazénů do 80 cm Takže bych se toho vyloženě nebála. Bude to na dlažbu klouzat málo 🙂.
Odpovědět
@tulda27 díky, ten dekor je moc pěkný, Jsem na ni v domě zvědavá jak bude vypadat v ploše. Zkusím objednat jeden balík té terasové a vyzkoušíme ji.
Odpovědět
@edcbubu dlažbu máme, terasu máme na terčích a vše v pohodě, nic nebledne nepraská - 1 balík = 1 ks dlažby. Máme z ní udělaný i chodníček po zaharadě
Odpovědět
Profilova fotka
@edcbubu doma v ploše vypadá skvěle, jukni na starší fotky u mě v albu. Venkovní mě také zajímá, budu ráda za zkušenost 🙂.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?