Neviditelný obrubník, jste spokojeni?

Máte někdo kolem domu neviditelný obrubník s kačírkem? Jste spokojení a stačí to aspoň na čas? Můžete dát prosím foto?
Odpovědět
Profilova fotka
To není na určitý čas, ale jako dlouhodobé řešení. Výborné na oddělení záhonu od trávníku. Zachovává si tvar i po několika letech a nezničí se ani při zatížení.
Odpovědět
Profilova fotka
@ccelest ano, koukni ke mně do alba Zahrada.
Odpovědět
@jskolnik Mohu se zeptat, kde jste kupoval ten neviditelný obrubník? Zda to mají i v nějaké větším hobbymarketu nebo pouze na netu? Velmi mne to zaujalo, moc se mi to u vás líbí. Předem moc díky za odpověď.
Odpovědět
@piskule my ho máme také v přední části zahrady. Mají více druhů (obyčejný zvlněný - nevydrží nic, pak ten, co má jskolnik, a třetí druh je "klubko", což máme třeba my). Původně jsme ho chtěli koupit na internetu, ale nakonec jsme náhodou narazili na kvalitou podobný v Bauhausu 12m za 600,-...uvidíme, jak dlouho vydrží..:)
Odpovědět
@jskolnik děkuju vypadá to dobře.
Odpovědět
@ccelest ... my máme takový ten černý v klubku a práce s ním je velmi jednoduchá .... drží dobře ... dáme jej všude, kde bude potřeba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@piskule Kupoval jsem ho přes internet - zahradavpohode.cz. S distributorem jsem radil o vhodné výšce. Stačí 6 cm neb kořeny trávy prorůstají do 5 cm. Já ale raději koupil 8 cm (byl pouze o pár kaček dražší a i pro větší klid :-). Práce s ním je parádní, jednoduchá. Zatím tedy spokojenost. Nejraději bych tím ohraničil vše :-), ale k dlažbě to moc vhodné není. Hrozí, že by se to rozjelo. O proti těm neviditelným obrubníkům, které mají v hobbymarketech, tak tento by měl být složen z polymerů, které vydrží silné mrazy, myslím, že až -40.
Odpovědět
@jskolnik ještě mě napadá jak je to se sekáním trávy?
Odpovědět
Profilova fotka
@ccelest Tak to nevím, trávu ještě náš pozemek nezná :-). Ale myslím, že to bude stejné jako s betonovými obrubníky.
Odpovědět
@jskolnik Díky moc za info. O trávu mi tolik nejde, chci tím ohraničit kačírek a hlínu nebo kačírek a mulčovací kůru. Díky moc za info. A ještě jedna věc, jak dlouho trvalo přibližně dodání? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@piskule Myslím, že do 2 dnou jsem to měl doma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?