Pokládka zámkové dlažby

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s pokládkou zámkové dlažby na stání pro auto, chodníčky, ...? Postup, jaká dlažba je kvalitní, síla kostek, atp.? Děkuji za info.
Odpovědět
1
2
Ahojte, poradte; do zahrady (kde su uz hracie prvky) chceme dat urobit chodnik pre deti, aby sa nan mohli vozit na bicyklikoch, odrazadlach a pod. Myslime, ze nejlepsie riesenie bude zamkova dlazba. Najskor vsak potrebujeme odstranit stare ihriska (t.j. betonove obruby). Viete poradit, kolko asi stoji odstranenie betonov a polozenie 35 m2 dlazby? Na co by sme si mali dat pozor pri realizacii?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dával jste někdo pod zámkovku geotextilii proti prorůstání plevelu?
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 Zámkovku nám pokládala firma, a pokud vím, tak geotextilii nedávali.
Odpovědět
Profilova fotka
@bublina88 pokud se zámkovka zaspáruje křemičitým pískem, tak by se plevel neměl objevit (my jsme geotextílii nedávali)
Odpovědět
Profilova fotka
Geotextília nemá nič spoločné s plevelom(ak vám to niekto tvrdí tak vás klame).Kremičitý piesok je len predražené špárovanie .
Odpovědět
Profilova fotka
@antonmesaros a čím byste tu zámkovku zaspároval? Obyč pískem?
Odpovědět
Baby vsetky mate pravdu len na zaciatok to trebba dobre vymerat a vsetko bude fajn . postup mate spravny. @zuzaaanka @aurinko @dali @zuzaaanka
Odpovědět
@catt82 bud piesok alebo jemne drveny kamen lomovy ten je original na to.
Odpovědět
@zuzaaanka Pokladam zamkovu dlažbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@stefanik111 volala jsem do 2 blízkých lomů a v obou mi řekli, že na spárování dlažby mi nic nabídnout nemohou, pískovnu v blízkosti nemáme...A tak máme zaspárováno tím předraženým křemičitým :-)
Odpovědět
@bublina88 Geotextilia pod zam. dlazbu je nezmysel, burina sa medzi sparami objavuje nie preto, ze rastie zo spodu ale preto, ze do spar sa ti casom dostane prach, hlina a pod., v com casom zacne rast burina. Tam nepoomoze nic, ani neviem aky piesok na vyplnenie spar, kedze casom sa tam prach a hlina nazbieraju VZDY. Potom medine uz vyrastenu burinu striekat pripravkom na jej odstranenie.
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 obyčajným žltým pieskom.
Odpovědět
Zdravím, plánujem položiť zámkovú dlažbu pod osobné auto. Všetko vykopané, pripravené. Keď som kupoval makadam prekvapili ma otázkou či chcem čistý makadam, alebo makadam s jemnou frakciou štrku (čiže nie je úplne čistý). Oba sú vraj vhodné pod dlažbu, len ten so štrkom treba viac "užabovať". Neriešil by som to, ale je o takmer polovicu lacnejší:) Máte s tým niekto skúsenosti? Nepokazím tým niečo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, potřebujeme dodělat příjezdovou cestu-navést jemné kamenivo a potom položit zámkovou dlažbu, mohli byste mi poradit nějakou kvalitní firmu z Brna nebo okolí, která za to bude chtít rozumné peníze? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
hladám partiu na zhotovenie zámkovej dlažby komplet aj s podkladom a obrubníkmi -okolie HC,Sereď Množstvo upresním. Prípadne aj zhotovenie plota (zo zaliev.tvárnic) pred domom cca 15 m vrátane brány
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?