Jaké květiny na zahradě, nebude chtít okusovat pes?

Profilova fotka
Ahoj, prosím nemáte zkušenost s kytkami a rostlinami na zahradě, které by nelákali psa.. všechno mi zdemoluje. Ráda bych něco, co ho nebude vůbec přitahovat.. Je to větší plemeno, takže malý plůtek nepomůže.. Děkuji :-)
Odpovědět
Hezký den, vymenim za mensiho psa:D nic neokusuje, ale zase všude znackuje..zn: spěchá
Odpovědět
Hned mě napadly růže - ty asi okusovat nebude. :-D Některým vytrvalým hrabavým psům ale možná ani trny nevadí... Pak bych pořídila něco už dostatečně vzrostlého, aby neolamoval mladé větvičky. A samozřejmě krmit a dát mu na zahradu větve, který může kousat. Náš pes si je nosí z lesa a pak vleže na trávníku žvýká.
Odpovědět
Je fakt, že růže naše psisko nikdy moc nebraly. Tak třeba ty :-)
Odpovědět
Měli jsme růže a neměli jsme Shibu-inu, nyní máme Shibu-inu, ale již nemáme růže.
Odpovědět
Asi Ti to moc nepomůže, ale soused zahradník mi kdysi řekl "musíte si vybrat, jestli chcete mít spokojeného psa nebo krásnou zahradu". Něco na tom je, i když náš pes neokusuje vůbec nic, jen jako štěně. (zato umí přelézt plot jako kočka a utíká) Celé léto máme v trávě spálené fleky od výměšků (a to jsem chtěla fenu, aby mi pes neobchcával).
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mam vetsiho psa a je mu uplne jedno,co z kytek ci keru mu prijde do cesty,tak to zahyne...zrovna ostrihane vetve ruzi s trnama uplne miluje,ale jinak cilene je neokusuje behem roku..jen na jare,kdyz je vse male a u zeme..uz je starsi,tak to neni tak hrozny jako drive,nejvetsi problem je,ze v behu smete uplne vse,co mu prijde do cesty a neuhne a to rostliny samozrejme neuhnou,tak je jak tank prevalcuje..vnimam to taky tak,ze si clovek musi vybrat:bud zahrada podle predstav nebo pes..zdaleka nemam kvuli nemu takovou zahradu,jak bych si predstavovala ci mela bez nej,kolikrat remcam a remcam,ale stejne je to milacek a za sebekrasnejsi zahradu bych ho nevymenila... ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?