Ahojky Kami, tak si užij dovču, my taky dneska odpoledne odjíždíme, tipuju tak kolem 17 hodiny že pofachčíme.
Radka a Pepa jsou od nás z okresní diskuse no a jak je vidět tak Markét se s Radkou potkaly ve škole, toť vše, žádné tajnosti v tom nejsou. ;-)
Ty žlázky taky nevím proč se musí vymačkávat, holt to tam pejskům vadí, ale když vidím, že naše Nelča dosti často sáňkuje, víc než obvykle, tak ji vždycky nejdřív zkusím odčervit a když to nepomůže tak jdeme na žlázky, páč ono to pak i dost smrdí. 8-( tak proč ji trápit než půjde na další stříhání, když můžem zajít na veterinu. JO a drápky nám taky rostou dost rychle :-N
Ahoj tak jsem došetla pár stránek, co jsem musela kvůli svatbě vynechat. Teda co se týče péče o psíka začínám se bát, jaká jsem hrozná panička. Paní v salonu nám vždycky říká, že žlázky i drápky upravila taky, ale nikdy mne nenapadlo to zkontrolovat. Proč se vlastně musí mačkat ty žlázky?
Nevím o kom je tady řeč, asi mi do toho nic není, ale pokud mne připustíte k debatě, tak prosím kdo je to Pepa a Rad¨ka?
Dneska bych měla dostat fotečky, ale jelikož tu přes víkend nebudu a pak jedem na svatebku, dodám vám to až po 20. Jo a víte co? pošlete mi raději ty mejly do IP. Dík
Dneska na prochazce se nase Larus zkamaradila s pitbulkou Deniskou :-D Spis teda pitbulka s ni. Jeji panicek volal, ze ji nic neudela, ze je vychovana a nesmi. A fakt, ze jo. To vetsina debilku anarchacu s pitbulama ty psy naprosto nezvlada. Psi je smejci po cele ulici. Jeste, ze jsou aspon natolik duchapritomni, ze jim daji nahubky :-.
Markét tak já jsem na tom obráceně, Pepu znám osobně a Radku z vyprávění :-p ale už se snad rýsuje další srazík až budeme mít všichny fotky, tak hodíme nějakou drbárnu a snad i Radka dorazí.
JJ, taky jsme Pepu honily, aby už dodali fotečky, taky jsme na ně všici byly zvědavé, no prostě ženské :-D
Martkét a ty je znáš nějak blíž, ze školy např?
Kami, nevím jestli máš na mě mejlíka, tak já ti ho pošlu do IP, ju.
Jako tvoji a Radcinu (filipovi) svatbu ocekvama jako na trni a Radus uz hodila nejake fotecky do placu, ale teda Jedy ma zlobive panicky, ze nedali fotky :-D :-D :-D
Ahoj holky tak jsem tu cvhíli nebyla. Ale od soboty patřím k vdaným dámám :-) Svatba byla fakt úžasná, super lidičky, muzikanti a tudíž super nálada. :-D
Jo, nase trumpeta taky tak lita. Pry se westici po dvou letech uklidni. Nas Sam se uklidnil, az ho nasi vykrmili a to tak posledni rok. Jinak taky lital jak slak :-D
jo, tak to je nejspis tim. Jee, to zni hruzostrasne - zkratit hlavicku :-D :-D :-D Tady v okoli jsou vsechny westi slecny docela samice, co maji k deseti kilum. Dneska mi dve ruzne pani jen tak pri venceni rekli, ze mame krasny stenatko :-D
my jsme právě taky drobci, oproti jiným westím slečnám. No ale doktorka v úterý nic neříkala, ale to jí ještě kryly chlupy :-D ale pořád nás chválí, ikdyž ono to možná dělá i to, že jsem jí nechala o dost zkrátit hlavičku.... 8-)
Ne, mne prijde Lara jeste mensi, nez ve skutecnosti je :-D Uplna zizalka :-D Sousedka se mi predevcirem chlubila, ze je jeji Struppi taky ostrihana. A prej vypada uplne malinkata :-N A kdyz mi ji ukazala, sotva jsem spolkla ten zachvat smichu :-D :-D :-D Vypadala jako tlacenka (je fakt, ze ma problem s kyclemi a uz je to starsi dama) :-D :-D :-D a porad je teda rec o jeji fence :-D
Tak jsme dneska byla na stříhání, z Nelči je zase čupr hafan :-D ale komedie taky byla, nejdříve se klepala, pak když jsem si pro ní přišla, tak tam zas děla scény jako že už tam nebude ani o chvíli dýl, vyváděla tam na celý kolo, každýmu něco musela říct, :-D ale i mslku si nakonec vzala, což jsem se divila, jenže on tam přišel další pejsek na stříhání, tak asi proto, že tam měla konkureci :-p
Tak trhani chlouku nechavame taky na pani ze salonu. Ale Lare to teda vadi o neco min nez ty drapky :-D :-D :-D Problemy s ouskama nemame (tuk tuk), takze na to zatim neni nijak hakliva.
Jo a to nemluvím ani o trhání chloupků z oušek, to je občas taky dobrej řev. =-) vždycky když vidí, že si beru vatu, čistící vodičku a pinzetu, tak by se nejradši schovala z polštáře, ale má smůlu, vždycky jí někde najdu :-p
No to taky nema nase princezna rada. A jste nesnasi vycesavani mecce (mecec - trava, ma takove valecky, jakoby klasky) :-S To je cirkus, ze se sousedi ptaji, jestli ji nekdo ublizoval :-D