Odpověď na příspěvek od wacko:
Tyhle odstíny se špatně hledají, mění odstín podl… @wacko Děkuji Vám mnohokrát za pomoc, ano, není to snadné :)Odpověď na příspěvek od mayada:
Zdravím, máme mít fasádu značky Weber, moc bych c… @mayada moje sestra dělala na jaře fasádu a také chtěla béžovou, ale ona si naštěstí vybrala dům a šla se zeptat na konkrétní číslo a také výrobce. Zítra to zjistím a dám vědět.Odpověď na příspěvek od mayada:
Zdravím, máme mít fasádu značky Weber, moc bych c… @mayada To musíte vidieť naživo, fotka nepomôže. Záleží totiž ako je vyvážený foťák a aký máte monitor/displej. Pochybujem, že ho máte kalibrovaný a rozdiely môžu byť dramatické. Schválne si skúste pozrieť ten Váš obrázok na rôznych obrazovkách, na každej bude vyzerať trochu inak.Odpověď na příspěvek od addam_32:
@mayada moje sestra dělala na jaře fasádu a také … @addam_32 Ano, budu moc ráda, když zkusíte zjistit, děkuji Vám.Odpověď na příspěvek od mayada:
Moc vám všem děkuji za pomoc! Byli jsme se podíva… @mayada fúha, to je dost riziko dát si namíchat barvu podle něčeho, co na vzorkovníku vypadá jinak, než na domě. Pořádně si to promyslete, i když spousta řemeslníků vám řekne, že to jde přemalovat, ale jsou to zbytečné peníze navícOdpověď na příspěvek od mayada:
Moc vám všem děkuji za pomoc! Byli jsme se podíva… @mayada Já jsem taky nechal míchat Weber barvu ale v Cemixu, jen jsem hlásil ten kód barvy. Takže záleží jestli něco takového umí i ten Weber. Defakto jen musí znát dávkování jednotlivých barevných složek které použil Ceresit...Odpověď na příspěvek od mayada:
Děkuji za odpovědi. No ve vzorníku Weberu jednodu… @mayada Neviem prečo by si fasádnici mali určovať, akú značku omietky budú dávať. Vy ste investor.Odpověď na příspěvek od roman_:
@mayada Neviem prečo by si fasádnici mali určovať… @roman_ Jako, také si to myslím, každopádně je mezi tím asi nějaký rozdíl, popravdě vůbec tomu nerozumím, oni pracovali vždy s Weberem, je v tom nějaký systém... Já holt praktik nejsem, mě zajímá ta vizuální stránka, už je to tak:) Ale ano, případně se přizpůsobí, ač neradi.