Barva fasády béžovo-šedá Weber

Zdravím, máme mít fasádu značky Weber, moc bych chtěla světle béžovošedou, vídám ji na domech, ale nevím jak trefit odstín podle vzorníku. Nemáte někdo na domech odstíny Hn1e nebo Hn2e? Ty mi prijdou podobné. Přikládám foto vysněné barvy.
Odpovědět
Tyhle odstíny se špatně hledají, mění odstín podle slunce a i vyfotit jde těžko. Mám HN2C, vypadá nějak takto a řešilo se tady https://www.modrastrecha.cz/forum/fas...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od wacko:

Tyhle odstíny se špatně hledají, mění odstín podl…
@wacko Děkuji Vám mnohokrát za pomoc, ano, není to snadné :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mayada:

Zdravím, máme mít fasádu značky Weber, moc bych c…
@mayada moje sestra dělala na jaře fasádu a také chtěla béžovou, ale ona si naštěstí vybrala dům a šla se zeptat na konkrétní číslo a také výrobce. Zítra to zjistím a dám vědět.
Odpovědět

Zdravím, máme mít fasádu značky Weber, moc bych c…
@mayada To musíte vidieť naživo, fotka nepomôže. Záleží totiž ako je vyvážený foťák a aký máte monitor/displej. Pochybujem, že ho máte kalibrovaný a rozdiely môžu byť dramatické. Schválne si skúste pozrieť ten Váš obrázok na rôznych obrazovkách, na každej bude vyzerať trochu inak.
Odpovědět
Moc vám všem děkuji za pomoc! Byli jsme se podívat ve stavebninách. Hn1e a Hn2e byly ve hře, ale není to úplně ono, mám obavu, aby nešly do žluta. Moc se mně zalíbila barva od Ceresitu Galapagos 2. Odpovídá tónu šedobéžové. Jenže naše stavební firma používá Weber. Jsem z toho už trochu zoufalá (manžel ze mě ještě víc :))), ale přece jen člověk nechce od své představy ustoupit.... Takže nějak zvažuji namíchání vlastní barvy (omítky) podle toho Ceresitu, což je asi podle všeho celkem oříšek (u barvy není uveden žádný univerzální kód odstínu). Pokud máte někdo také s tímto zkušnost, budu ráda za typy jako na to. No není to tak jednoduché, jak jsem čekala.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od addam_32:

@mayada moje sestra dělala na jaře fasádu a také …
@addam_32 Ano, budu moc ráda, když zkusíte zjistit, děkuji Vám.
Odpovědět

Moc vám všem děkuji za pomoc! Byli jsme se podíva…
@mayada fúha, to je dost riziko dát si namíchat barvu podle něčeho, co na vzorkovníku vypadá jinak, než na domě. Pořádně si to promyslete, i když spousta řemeslníků vám řekne, že to jde přemalovat, ale jsou to zbytečné peníze navíc
Odpovědět
Me se taky ta barva libila. A je to fakt tezky to trefit. Ja.si myslim ze pokud se vam nekde neco libi a jakmile k tomu mate jina okna tak uz to zas neni tak hezky. Ze.to pekny dela prave ten celek i s barvou oken. Jesli mi rozumíte. Nejlepsi je se jit zeptat tech lidi, ale me osobne je hloupy zvonit u ciizich lidi a.ptát se.:-) ale to je kazdeho vec. Mohu poslat foto do SZ
Odpovědět

Moc vám všem děkuji za pomoc! Byli jsme se podíva…
@mayada Já jsem taky nechal míchat Weber barvu ale v Cemixu, jen jsem hlásil ten kód barvy. Takže záleží jestli něco takového umí i ten Weber. Defakto jen musí znát dávkování jednotlivých barevných složek které použil Ceresit...
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. No ve vzorníku Weberu jednoduše nevyberu, to už vím. Paní ve Weberu říkala, že zjistí, zda to dokáží namíchat. Budu to muset risknout nebo přimět stavebníky použít Ceresit. Barva je pro mě velmi důležitá, dotváří celkový dojem domu, my stavíme a okna budou Quarzgrau, což se mně s odstínem fasády líbí. Mrzí mě, že u nás v ČR je vzorník Weberu omezený, na internetu jsem našla vzorník z Německa a výběr je větší.
Odpovědět

Děkuji za odpovědi. No ve vzorníku Weberu jednodu…
@mayada Neviem prečo by si fasádnici mali určovať, akú značku omietky budú dávať. Vy ste investor.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@mayada Neviem prečo by si fasádnici mali určovať…
@roman_ Jako, také si to myslím, každopádně je mezi tím asi nějaký rozdíl, popravdě vůbec tomu nerozumím, oni pracovali vždy s Weberem, je v tom nějaký systém... Já holt praktik nejsem, mě zajímá ta vizuální stránka, už je to tak:) Ale ano, případně se přizpůsobí, ač neradi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?