Odpověď na příspěvek od timoti:
Prosím máte někdo fasádu dekoru dřeva..udělaný ba… @timoti V Třebíči v lokalite Na Kopcích je niekoľko desiatok nových radoviek, čo to majú na fasáde.Odpověď na příspěvek od roman_:
@timoti V Třebíči v lokalite Na Kopcích je niekoľ… @roman_ děkuji moc..nemáte to okouknute zda ta barva drží ? Trochu se bojím jak moc to vybledne 🫣Odpověď na příspěvek od timoti:
@roman_ děkuji moc..nemáte to okouknute zda ta ba… @timoti Moc tam nechodím. Sú tam domy tak tri roky staré a potom jedna ulica tak 20 rokov stará. Tam ale väčšina zvolila drevo a to už niekoľko krát natierali. Ale myslím, že aj túto vzorovanú omietku tam niekto má.Odpověď na příspěvek od timoti:
Prosím máte někdo fasádu dekoru dřeva..udělaný ba… @timoti Já si myslím že pokud se o to budete starat tak vyblednutí nehrozí. No přijde mi to jako žrout času i peněz do budoucna.Odpověď na příspěvek od matusska6:
@timoti Já si myslím že pokud se o to budete star… @matusska6 budeme to mít na většině domů a nechci to každý rok natírat..nemám na to kapacitu..řešení fádní barva je pro ně zatím vítězOdpověď na příspěvek od matusska6:
@timoti Já si myslím že pokud se o to budete star… @matusska6 O imitáciu dreva formou omietky sa práve starať nemusíte a kvalitná UV stabilná farba nevybledne.