Marmolit weber MAR2 0077 (HBW 48) - má někdo?

Dobrý den, marně hledám. Nemáte prosím někdo marmolit na fasádě MAR2 0077 od Weberu? Rád bych nějakou světlou šedou, co nejmenší rozdíly mezi kamínky, ale základ od Weberu toho moc nenabízí. Nejvíce se mi líbí tento, ale dle vzorku má lehce nádech do růžova. Což bych nechtěl - jde mi fakt o světlunce šedou bez výrazných rodzílů. Ještě zvažujeme, že marmolit nedáme vůbec, ale zase se jedná o dřevostavbu, v diskuzích jsem četl, že ten marmolit má dobré izolační vlastnosti proti vodě a také je dobrá omyvatelnost. Většinu fasád bilých až dolů vidím v dolní části celkem zašpiněné od hlíny. Další variantou je dát místo marmolitu silikonovou omítku a barvu zvolit vlastní. Má silikonová omítka nějaké nevýhody oproti marmolitu? Předem děkuji 🙂
Odpovědět
Zdravím, jak jste to nakonec vyřešili? Taky zvažuji tenhle konkrétní marmolit, případně nějaký podobný světle šedý či bílý a nemůžu najít reálné fotografie.
Odpovědět
@mr_blue_sky V každých stavebninách mají vzorníky.
Odpovědět
@zubr487 To sice ano, ale čtvereček 5x5 cm vám moc nepomůže, na velké ploše to bude vypadat o dost jinak. Proto dotaz, zda jej nemá někdo aplikovaný na své fasádě, aby bylo možné vidět reálnou fotku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?