Moderní fasáda - kde se inspirovat?

Ahoj, víte o někom, kdo by měl album "fasád", kde by se dalo inspirovat? Nebo kde jste se vy inspirovali? Jde mi zejména o moderní, nadčasové fasády (odstíny bílé, šedé, hnědé...) a o to, čím fasádu ozvláštnit/nazdobit. (kámen, nějaké desky, obklady) Co se ještě vyrábí/dělá? Dík
Odpovědět
https://www.extradom.pl/DesignSearchV...
Odpovědět
Pinterest.com
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, libila by se Vám imitace pohledového betonu na fásádu? nadčasová varianta, když by jsme to spojili třeba se dřevem, sibiřský modřín, věřím že by se vám to mohlo líbit. materiály na přírodní bázi. Získali jsme na takovéto stěrky nyní zastoupení od švýcarské firmy, je to novinka v ČR a na SK. Ještě to nemáme ani stránkách.Mohu poslat pár fotek z posledních realizací, kdyby jste chtěl. Jinak máme šikovnou architektu, která umí udělat téměř reálnou vizualizaci budoucího stavu vzhledu fasády.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@bs_market prosím o více info, předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@matam dekoračných materiálov do exteriéru je viacero...záleží, či máte fasádny systém alebo nie... možem Vám poslať nejaké informácie, pokiaľ máte záujem... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bs_market měla bych zájem o pár fotek, taky nás čeká fasáda.. :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lulul Vela zalezi na charaktere stavby. Nieco co sa hodi na rekostrukciu starsieho domu nemusi byt to iste pre moderny dom. Porovnavat materialy na fotografii ineho domu moze situaciu komplikovat a nakoniec zostanete este viac nerozhodny. Lepsie je vyuzit sluzby vyrobcov alebo projektantov. Pokial by ste potrebovali pomoct v tomto probleme navstivte moj profil a kludne poslite spravu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?