Odpověď na příspěvek od alesok:
Normálně to jistě není. Vždyť když si jednou nech… @alesok Zdravím. Díky. Dám pak vědět jako dopadlo a jak se firma k tomu postavila.Odpoveď na príspevok:
@alesok Zdravím. Díky. Dám pak vědět jako dopadl… Tak reklamace neuznama. Dle firmy je vše v pořádku a podle norem, během realizace jsem neřekl žádnou námitku a vše podepsal.A že finální vzhled povrchové úpravy ETICS je materiál ručně zpracovávaný na stavbě a možné případně nepřesnosti či odstínové nijance nejsou dle dodavatele systému možné vnímat jako porušení TP. Jedná se ve skrze o éstetickou záležitost, která je závislá na pozici oslunění resp pozici pozorovatele a je časově omezená.Odpoveď na príspevok:
Tak reklamace neuznama. Dle firmy je vše v pořádk… Nečakal som od nich nič iné, vy by ste sa priznali a strhávali kvôli tomu celú stenu omietky? Teraz už ostáva iba zapojiť nezávislého odborníka, ktorý to posúdi a na základe posudku sa môžete súdiť. U mňa behal dozor po lešení s metrovou vodováhou a označoval všetko, čo bolo nad 2 mm a to bol údajne dosť zhovievavý, hovoril, že správne by mal označiť už 1 mm. To bolo ale iba v lepidle pred finálnou omietkou, takže to šlo jednoducho opraviť. Tu proste fušeri nezbrúsili prebytok lepidla na spojoch perlinky, to už teraz jednoducho opraviť nejde.Odpověď na příspěvek od roman_:
Nečakal som od nich nič iné, vy by ste sa priznal… @roman_ Jo, že jsem si nevzal ten dozor byla chyba. Tak snad to bude varovani pro ostatní, že i ověřena a známýma doporučená firma se musí nechat kontrolovat. K té reklamaci, očekával jsem, že aspoň někdo z firmy přijede a zkusí to změřit a vysvětlit mi to.Odpoveď na príspevok:
@roman_ Jo, že jsem si nevzal ten dozor byla chyb… Pozvat jak řečeno nezávislého odborníka a ještě se obrátit na technickou podporu Saint Gobain (Weber).Odpoveď na príspevok:
@roman_ Jo, že jsem si nevzal ten dozor byla chyb… Vím že vám to moc nepřidá ale když jsme stavěli tak jsem obešel desítky novostaveb a nikde jsem tohleto neviděl. Ani u nás na baráku a to mi to dělali ne zrovna nejzkušenější UK...Odpověď na příspěvek od wartx:
Pokud jste s tímto výsledkem nebyl seznámen přede… @wartx Jak by mohl být s tímto výsledkem předem obeznámen, když je to udělané tak, jak by to udělané být nemělo?