Hypotéka pro svobodnou matku, je to možné?

Ahoj, je možné aby svobodná matka s měsíčním příjmem 19.500,- čistého dostala hypo na pozemek + malej domek. Jde o částku 1.400 000,-. Domek by byl stavěn svépomocí, žádná firma. Pozemek je za 500. 000,-. Děkuji za názory.
Odpovědět
Ahoj, to jsme na tom podobně, právě zjištujeme u lišky.
Odpovědět
Ahoj, já myslím, že to reálné je. Zkus třeba Equa bank. Mají jednu z nejvýhodnějších hypoték na trhu a můžeš si na jejich stránkách vypočítat, kolik bys přibližně platila. A za vyřízení nic neplatíš.
Odpovědět
Myslím si, že nejde o výši částky nebo výši platu, spíš o to, kolik % z celkové částky si chceš půjčit. Pokud si chceš půjčit 100%, pak si myslím, že to možné není (aspoň tam, kde jsme byli my, není). Musíš něco našetřit.
Odpovědět
Zajděte do Lišky, tam Vám to dá a nemusíte mít nic naspořeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska to jde. Pokud máš čím ručit, tak zcela bez problémů. Určitě bych oslovil co nejvíce bank, Hypotéční bankou počínaje.
Odpovědět
Profilova fotka
@bertah V případě, že nejsou žádné další závazky, je reálné úvěr získat. Je ovšem důležité znát, jaká je předpokládaná hodnota nemovitosti po kolaudaci. Jedná se o klasický hypoteční úvěr na výstavbu, které nabízí několik bank, případně lze využít i stavebního spoření. Doporučil bych určitě celý záměr rozebrat s architektem, který dokáže posoudit výši rozpočtu a reálnost výstavby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?