Konec fixace - nová nabídka úroku

Profilova fotka
Dobrý den, v červenci nám končí fixace hypotéky. Nyní máme úrok 2,29 ... nabízejí s předstihem vždy dřív, ale došla mi nabídka 2,49 nebo 2,51 různá fixace. Což fakt nechceme 😄 ... než se zkusím ohradit, nebo porozhlédnout jinde. Máte taky takovou zkušenost, že by zkusili nabídnout hůř než doposud? Děkuji za jakoukoliv radu.
Odpovědět
Zkusil bych požádat o nabídku někoho jiného. Jinak, hypotéka je dle aktuálního úroku ne podle toho, který byl někdy před 5 lety.
Odpovědět
@mische Já bych se samozřejmě poohlédla jinde. Zkus třeba tady: https://www.airbank.cz/produkty/prevo... Taky Fio se specializuje na refinanc ( sleva 0,4%). Nebo i Moneta a Hypotečka se dokážou dostat na velmi pěkné sazby. No a s tou konkrétní nižší nabídkou z jiné banky běž zase zpátky do té své. Většinou to dorovnají a ještě si ušetříš papírování. Jiná situace by byla, pokud bys byla třeba na mateřské, protože se jedná o novou hypotéku a ta si vyžaduje i nové prokazování příjmů, takže bys mohla být pro banky nezajímavá.
Odpovědět
Na prvy pokus ponukli vyssiu nez bola v tom case bezna na trhu. Nicmene na konci dna som si vyhadal nabidku lepsiu nez bola najlepsia na trhu 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@noemi77 no před 3mi lety byl na rodičovské manžel, to nám nabídli nový úrok, ten 2,29 měli jsme původně něco tesbe pod 5. Nabídli 4,49 tak jsem zkusila říct o jiný a hned to stáhli na 2,29... Určitě to udělám, jen mě překvapilo že nabídli vyssi bez teď máme. Měla jsem za to, že aspoň stejny. Jako asi jsem naivní 😉. Jsem si říkala, že jsme jejich klienti. Platíme rádne už 10 let. Tak se ptám. Ale dík za radu
Odpovědět
Zkuste oslovit jiné banky a pokud bude nabídka lepší tak tu ukažte ve stávající bance. Pro banky jsou teď důležitější noví klienti než ti stávající. Pokud tedy člověk v bance někoho nemá.
Odpovědět
MámE nabídku 2,19% na tříletou fixaci z KB z druhé půlky prosince. Původní pětiletá byla s 1,79%.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám končí teď v lednu - aktuálně máme 2,29, naše stávající banka nám nabídla 2,49, proto jsme se poptali i jinde. KB nám nakonec nabídla 2,29 s fixací na 10 let, poslali jsme to tedy naší bance, slevili a dohodli jsme se na 2,09 na 7 let.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?