Stavební spoření - úvěr u Buřinky

Profilova fotka
Přítelkyně má už zhruba 12 let spoření u České spořitelny. Nyní hledáme hypotéku na 1 milion s tím, že 200-250 tisíc dáme ze svého, tak že si chceme půjčit zhruba 800-750 tisíc. Jsou nějaké výhodné podmínky za to, že přítelkyně už spoří 12 let. Kdo si nám říkal, že je možnost fixace na celé období, kdy úvěr chceme na 20 let. Ptali jsme se finanční poradkyně od realitní kanceláře, ale ta nam poskytla strohé informace - tabulka jaká je na burinka.cz ]-( Uvažuji, že se na finanční poradkyni vykašlu a zajdu si přímo do banky, protože nechápu, k čemu finanční poradkyně je, když není schopna zařídit lepší podmínky.
Odpovědět
ahoj,...my brali úvěr od buřinky na koupi pozemku, a teď, jak už se rozbíhá stavba a je čas zimního klidu, jsme se pustili do vyřizování hypo a po zvážení jsme vybrali čs.spořitelnu, zašli a poptali se co a jak, stejně jsme byli odkázání na jejich fin.por. co dělá pro spořitelnu, tím pádem jsme se jí nevyhli, ale musím říci, že nelituji, tím že máte spoření nemá vliv na žádnou z výhod, prostě máte uloženy peníze..no a co je důležité, tak spořka si ať chcete nebo ne, nechá svým odhadcem nacenit to, na co půjčit chcete a podle toho se většinou odvíjí celý průběh, ...celková cena, vlastní prostředky a zbytek kolik se půjčí. rozhodně poradkyně více vysvětlí vše kolem hypo než prac.na přepážce. my si vzali hypo s variabilní sazbou,,mmtálně s úrokem 2,11% ..
Odpovědět
Profilova fotka
Nás by právě zajímalo, odkud paní poradkyně vzala fixaci na celou dobu úvěru. Více méně hypotéku si nebereme, chceme úvěr z toho spoření, což žeprý výjde výhodněji a podmínky jsou na víc mnohem lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
@cevepe my máme od buřinky překlenovák, jelikož moje banka naši žádost svrhla ze stolu, kvůli tomu, že se jim "nelíbí" ten pozemek.....tak jsme přes realitku začali řešit hypo přes Spořku, ale nikdy jsem s nimi neměla nic společného, tak tohle byla jediná šance aby to prošlo. Fixace je 3 roky, ale údajně u překlenováků se moc úroky v průběhu moc nepohybují. Hlavní výhodu budete mít v tom, že vám to u schvalovatelů nebude ležet skoro dva měsíce, ale snáze a rychleji to schválí ;). Ale žádný další výhody bych od nich nečekala. Oni se nepředaj :-)
Odpovědět
jo co jsem zapoměl. pokud se jedná o úěr od buřinky. je potřeba určitě se podívat , kolik % potřeba mít vlastních naspořených prostředků, aby jste neměli zprva překlenovací úvěr, protože ten se pohybuje o dost výše než kalsický, myslím, že to dělá skoro 2% rozdíl..
Odpovědět
Profilova fotka
Moc sem nepochopila jestli chcete úvěr nebo hypotéku ...máme úvěr od Buřinky, který se poskytuje na max dobu 18 let a půjčí vám max 800 tisíc, a úrok je po celou dobu stejný. Buřinka neoceňuje ani byt, jen musíte doložit smlouvou že byt kupujete a pokud máte příjmy, dají vám ho hned :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?