Jak vyřešit hydroizolaci a napojení vjezdu do garáže

Dobrý den, prosím o radu nebo tip, jak vyřešit hydroizolaci u detailu vjezdu do garáže plus jak postupovat při budování vjezdu dále...máme v plánu vjezd dělat z betonove dlazby, která by byla dotáhla až k dlažbě keramické, která bude v garáži. Žádný betonovy ,,mezikus,, bych nechtěl. Ale nevím si rady jak provést tu hydroizolaci, zda použít i tekutou. Moje představa je taková, že dám na skladbu podlahy(10cmpolystyren a 8cm cementovy lity poter do lepidla) poté penetraci a tekutou hydroizolaci)...mám má mysli ten detail na fotce, jak je modrý dilatacni pas. Přikládám foto pro představu. Děkuji za případné rady.
Odpovědět
@martinvavra natahl jsem to lepidlem s perlinkou .. pak penetrace a navařil hydrošku..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Dobrý den, jak jste to vyřešil? Mám podobny detail. Díky za odpověď.
Odpovědět
Zapomeňte na dlažbu v garáži, použijte leštěný beton (znáte z podzemních garáží), celková cena je podobná a je to dlouhověké. Detail napojení je pak takový, že přesně pod gumou garážových vrat se potká ten beton se zámkovou dlažbou, jak jednoduché.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od wacko:

Zapomeňte na dlažbu v garáži, použijte leštěný be…
@wacko no to ano ale máte tam před betonem a gumou vrat pruh na šíři vrat a tloušťky třeba 33 cm nalepenou ipu na spodku toho detailu a pak třeba 15 cm výška k betonu tzn.? Díky
Odpovědět
Ano na spodku byla ipa v jednom kuse až dovnitř garáže, pak se dodatečně navaří do výšky aspoň pod zámkovku (aby nešla vidět) popř se dodatečně použije tekutá hydroizolace v tom místě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?