Odpověď na příspěvek od franti_p:
V souvislosti se stavbou RD ( již postaven ) řeší… @franti_p Jen upozornění: Taková změna podléhá povolení stavebního úřadu. A k tomu stejně budete muset mít projektovou dokumentaci. Takže vše by mohl a měl vyřešit Váš projektant, včetně materiálu, statiky i problematiky PBŘ.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@franti_p Jen upozornění: Taková změna podléhá p… @jozkakomosny Změnu stavby mám v úmyslu řešit žádostí o změnu stavby před jejím dokončením, kdy bych měl samozřejmě nově vypracovanou PD, včetně statického posouzení, včetně PBŘ + elektro. Rád bych nyní zjistil jakou konstrukci použít. Stavební materiál Ytong na stavbu garáže mám zakoupen, ale i tak jsem dospěl časem k tomu, že bych to celé řešil jinak.Odpověď na příspěvek od franti_p:
@jozkakomosny Změnu stavby mám v úmyslu řešit žá… @franti_p technicky úplně neporadím, ale máme doma to co hledáte z KVH/BSH a Porothermu. Jen sklon střechy máme na delší stranu a ne kratší. V případě zájmu mohu poslat nějaké foto do soukromé zprávy.